Φανταστική η συναυλία του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου - OlaDeka

Φανταστική η συναυλία του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου

Μία ονειρεμένη βραδιά απόλαυσαν οι θεατές οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο Αργους Ορεστικού, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, κατά την συναυλία του Τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου, που οργάνωσαν ο Δήμος Αργπους Ορεστικού και ο Μορφωτικός Σύλλογος « Η Ορεστίς», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια της πόλης.

Ο διακεκριμένος Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, χάρισε στο κοινό ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα τραγουδιών, μία όμορφη περιήγηση στον μαγικό κόσμο της μουσικής, το οποίο περιελάβανε  κομμάτια από την όπερα, την κλασική μουσική , διαπέρασε  με τη εκπληκτική φωνή του το ρεπερτόριο κλασικών Ελλήνων και ξένων συνθετών και ερμηνευτών. Από τον Φρανκ Σινάτρα στον Αντρέα Μποτσέλι, τον Ζακ Μπρελ και τον Έρος Ραμαζότι, στις αγαπημένες ιταλικές καντσονέτες του Μάριο Λάντσα, αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μουζάκης, Πλέσσας, Ξαρχάκος)

Μας ταξίδευσε νοερά στο λαμπερό μας παρελθόν αλλά και τις μεγάλες σκηνές της Αμερικής και της Ευρώπης, αποδεικνύοντας στο κοινό ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές και όρια στη μουσική.

2

Σε αυτό βοήθησε και η καταπληκτική ορχήστρα,  οποία συνόδευσε άψογα τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο σε αυτό το υπέροχο δίωρο συνεχές πρόγραμμα.

Εντύπωση ακόμη προκάλεσε στους θεατές και η θεατρική αρτιότητα της ερμηνείας του, αλλά και η επαφή του με το κοινό, το οποίο ενθουσιωδώς τον συνόδευσε σε αρκετά ελληνικά τραγούδια, αποθεώνοντας τον, στο τέλος κάθε τραγουδιού.

Είμαστε τυχεροί , όλοι όσοι, είχαμε την χαρά  να ζήσουμε μία τέτοια βραδιά, από ένα μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι, σύντομα θα τύχει της πανελλήνιας αναγνώρισης , όπως του αξίζει, τόσο για το σπουδαίο φωνητικό του τάλαντο, όσο και για την επαγγελματικότητα, αλλά και το ήθος και την σεμνότητα που τον διακρίνει.

Στην  συναυλία συμμετείχε  και η μεικτή πολυφωνική Χορωδία του συλλόγου μας υπό την Δνση του μαέστρου της κ. Ντίνου Ταμβάκη, με 4 τραγούδια. Στα 3 από αυτά έχουμε την μεγάλη τιμή της συμμετοχής του κ. Σταύρου Σαλαμπασόπουλου ως σολίστα. ΄Αριστη η εμφάνιση της και το δέσιμο της με τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και την ορχήστρα του.

Τέλος θα πρέπει να πούμε, ότι ήταν μία συναυλία την οποία σπάνια το κοινό της επαρχίας έχει την τύχη να παρακολουθήσει.

Χάρις στην αγαστή συνεργασία του Δήμου μας και της «Ορεστίδος» δίνεται η δυνατότητα στο κοινό της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, της παρακολούθησης τέτοιων υψηλού επιπέδου συναυλιών, με ελεύθερη μάλιστα , είσοδο για το κοινό.

Οι διοργανωτές, μετά από μία τέτοια μαγική βραδιά, δεσμεύτηκαν ότι και στο μέλλον θα  συνεργαστούν για την οργάνωση της επόμενης συναυλίας του ταχύτατα ανερχόμενου τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου στην πόλη μας.

45788071_596673637412102_204167489528004608_o 45917268_596674000745399_1257638579719372800_o DSCN0029 DSCN0040 DSCN0041 DSCN0058 DSCN0071

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria