Καστοριά - «Η Γυναίκα στον κόσμο της Τεχνολογίας» - OlaDeka

Καστοριά – «Η Γυναίκα στον κόσμο της Τεχνολογίας»

Το Women in Engineering του IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στον κόσμο της Τεχνολογίας», όπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Το IEEE Women in Engineering είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που περιλαμβάνει μέλη και εθελοντές, οι οποίοι αφιερώνονται στην προώθηση των γυναικών που ασχολούνται με την μηχανική και τις επιστήμες. Προσφέρει έμπνευση σε γυναίκες παγκοσμίως, με σκοπό να χτίσουν μια καριέρα στην μηχανική και στην επιστήμη.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν θέματα από τις καθηγήτριες του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Δρ Καλογηράτου Ζ. , Δρ Ευαγγέλου Χ. και κα Καραμάνου Α.. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση σχετικά με το Women in Engineering  του IEEE Student Branch και των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενθάρρυνση των νέων γυναικών ώστε να δοθεί ένα ισχυρό παρόν στις γυναίκες μηχανικούς του τμήματος μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας με σκοπό να ασχοληθούν με την Τεχνολογία, παίρνοντας ώθηση από τις εμπειρίες και τις δράσεις των ομιλητριών μας αλλά και από τις δράσεις του Women in Engineering.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να βρείτε στο: https://goo.gl/b9VU4Z

Συντονιστείτε μαζί μας στο:

https://www.facebook.com/events/888312348040010/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε:

Site: http://sites.ieee.org/sb-kastoria-wie/

Email: [email protected]

Instagram: @wiekastoria

poster

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria