«Αποθετήριο Αναπτυξιακών Μελετών για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» - OlaDeka

«Αποθετήριο Αναπτυξιακών Μελετών για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας για τη συστηματική αποτύπωση ολοκληρωμένων δράσεων/μελετών έχει δημιουργηθεί το «Αποθετήριο Αναπτυξιακών Μελετών για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», το οποίο είναι αναρτημένο στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του Περιφερειακού Tαμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (pta.pdm.gr).

Στόχος αποτελεί η συγκέντρωση και η καταγραφή των δράσεων/μελετών διαδικτυακά, ώστε αυτές να είναι προσβάσιμες για να υπάρχει καλύτερη δυνατότητα συντονισμού και προγραμματισμού των φορέων για αναπτυξιακές δράσεις της Περιφέρειας μας.

Το Αποθετήριο περιέχει ολοκληρωμένες δράσεις/ μελέτες που έχουν γεωγραφική αναφορά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας [κλαδικού τύπου, αναπτυξιακού προγραμματισμού /προσανατολισμού, τοπικών σχεδίων δράσης, καλών πρακτικών από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, προμελετών τεχνικής στήριξης χρηματοδοτικών προγραμμάτων]

Η ανωτέρω βάση είναι δυναμική. Θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς ώστε να αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο στη διάθεση όλων των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες  στο e-mail: [email protected] και στο τηλ. 2461053981.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria