Αλβανοί κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία στην Κρήτη (vid) - OlaDeka

Αλβανοί κατέβασαν και έκλεψαν την ελληνική σημαία στην Κρήτη (vid)

Οργή έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Ηρακλείου η κίνηση Αλβανών να κατεβάσουν και να κλέψουν ελληνική σημαία

Οργή κι αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ηρακλείου ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην ενδοχώρα του Νομού. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, Αλβανοί, κατέβασαν από τον ιστό την ελληνική σημαία και την έκλεψαν.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, που δημοσιεύει το cretapost δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής -πάντα σύμφωνα με τους κατοίκους και τον… οπερατέρ του βίντεο- κατεβαίνουν από ένα άσπρο φορτηγάκι κλειστού τύπου, ανεβαίνουν πάνω στον ιστό, κατεβάζουν την ςλληνική σημαία και στην συνέχεια επιβιβάζονται τρέχοντας στο όχημα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Δαφνές στο Ηράκλειο.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Αλβανοί εργάζονται σε οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή και το λευκό όχημα με ρεθυμνιώτικες πινακίδες ήταν ενοικιαζόμενο.

Στο βίντεο που τράβηξε ανυποψίαστος πολίτης, καθώς δεν γνώριζε αρχικά περί τίνος πρόκειται (σ.σ.: υπέθεσε ότι γινόταν αλλαγή της σημαίας λόγω φθοράς) φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα τους, αλλά και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος.

Τα στοιχεία έχουν ήδη δοθεί στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης που αναζητούν τους δράστες. Ο εντοπισμός τους είναι θέμα ωρών καθώς η ταυτότητα τους είναι γνωστή. Το πρωί στο σημείο συγκεντρώθηκαν ντόπιοι αναζητώντας τους δράστες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria