Τα πρόσωπα που διεκδικούν τους Δήμους στην Π.Ε. Καστοριάς - OlaDeka

Τα πρόσωπα που διεκδικούν τους Δήμους στην Π.Ε. Καστοριάς

Το OTAVOICE ολοκληρώνει την καταγραφή του Αυτοδιοικητικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τις δημόσιες δηλώσεις και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ξεκίνησε. Ήδη οι υπάρχουσες παρατάξεις μετρούν τις δυνάμεις τους ενώ αρκετοί είναι και οι υποψήφιοι που «κατεβαίνουν» με νέα σχήματα για να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.

Το OTAVOICE ολοκληρώνει σήμερα την καταγραφή του Αυτοδιοικητικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Π.Ε. Φλώρινας (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) την Π.Ε. Κοζάνης (διαβάστε περισσότεραΕΔΩ) και την Π.Ε. Γρεβενών (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) συνεχίζει σήμερα με την παρουσίαση της Π.Ε. Καστοριάς.

Δήμος Καστοριάς

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο ο νυν Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής, ο οποίος δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί δημοσίως για τις προθέσεις του. Αντίθετα φέρονται να είναι υποψήφιοι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας» Ιωάννης Κορεντζίδης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Παύλος Κενανίδης. Πληροφορίες θέλουν υποψήφιο Δήμαρχο Καστοριάς τον πρώην Δήμαρχο Κλεισούρας Αχιλλέα Ευαγγέλου,καθώς και τον πρώην Πρόεδρο ΔΕΥΑΚ Ζάχο Παύλου. Τέλος εξετάζει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του ο ιατρός Σταύρος Μαγαλιός, καθώς και ο Γιώργος Πετκανάς, γιος του αείμνηστου Δημάρχου Απόστολου Πετκανά.

Δήμος Άργος Ορεστικού

Ισχυρή και μέχρι στιγμής μοναδική υποψηφιότητα είναι αυτή του- κατά γενική ομολογία-πετυχημένου Δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Δήμος Νεστορίου

Θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο νυν Δήμαρχος Πασχάλης Γκέτσιος, ενώ το ενδεχόμενο εξετάζει ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Γκοσλιόπουλος. Έγκυρες πληροφορίες δεν αποκλείουν και την υποψηφιότητα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Κυριακού.

Αναμένεται πάντως στους τρεις Δήμους της Π.Ε. Καστοριάς να υπάρξουν υποψηφιότητες στηριζόμενες από το ΚΚΕ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria