Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς - OlaDeka

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής ημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και  ώρα 11:00΄ στη συνεδριακή αίθουσα του ενυδρείου – ΚΠΕ Καστοριάς.    

 1

       Κύριοι ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ  Γρηγόρης , ο Αντιπρόεδρος οικονομικών Θεμάτων της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλης, η Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α Ταξίαρχος κ. ΧΑΡΩΝΗ Παναγιώτα και ο Εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στο ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής  Αστυνομίας» κ ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου μας, για τις εξελίξεις στα οικονομικά και συνταξιοδοτικά θέματα, στο ΜΤΣ, στο καθεστώς χορήγησης Β.Ο.Ε.Α,(Βοήθημα Οικογενειακής & Επαγγελματικής Αυτοτέλειας), για τα ασφαλιστικά ζητήματα που μας απασχολούν, όπως επίσης για τους λόγους και τις προϋποθέσεις χορήγησης δανείων και οικονομικών ενισχύσεων από τον ειδικό λογαριασμό του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης & Πρόνοιας στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) και τέλος για την δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης για διάφορους λόγους (ασθένειας – τραυματισμού – θανάτου κλπ) από τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής του Ιδρύματος «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ». 

2

Μετά το πέρας των ομιλιών , δόθηκε η ευκαιρία στο ακροατήριο να εκθέσει τις απορίες και τους προβληματισμούς του πάνω στα τρέχοντα ζητήματα ενώ  αρκετές ήταν και η πληροφορίες που αποκόμισαν οι συνάδελφοι και από τον αντιπρόεδρο Διοικητικών Θεμάτων της ΠΟΑΣΥ και Πρόεδρο της Ε.Α.Υ Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑ Αθανάσιο ο οποίος  παρέστη με το επιτελείο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ τιμώντας για μία ακόμα φορά την ένωσή μας.

3

 Την Ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος ενώ ταυτόχρονά τιμητικές για την Ένωσή μας παρουσίες ήταν και ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή κ. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευθύμιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α Καστοριάς κ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ Θωμάς, η Υποδιευθύντρια της Δ.Α Καστοριάς κα. ΜΠΑΚΛΕΣΗ Πολυξένη οι διοικητές των Υπηρεσιών της Δ.Α Καστοριάς , Αξιωματικοί και πυροσβέστες της Π.Υ Καστοριάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Καστοριάς κ ΤΣΙΟΛΑΣ Πέτρος, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των νομών Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων του νομού Καστοριάς, καθώς και πλήθος συναδέλφων.

4

Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουμε θερμά  τις ευχαριστίες μας σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την θετική τους ανταπόκριση στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε επίσης το ΚΠΕ Καστοριάς για την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας ,καθώς και όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν  στην ημερίδα.

Δηλώνουμε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν από την Ε.Α.Υ Καστοριάς και στο μέλλον!!!

                                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                              -Ο-                                                                                                           -Ο-

                        Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας                  

               ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                         ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

                  (6946773061)                                                                                       (6972404187)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria