Νίκη στην πρεμιέρα της Α’ Ανδρών για τον ΑΣ Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Νίκη στην πρεμιέρα της Α’ Ανδρών για τον ΑΣ Άργος Ορεστικό

Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών ΕΚΑΣΔΥΜ η ανδρική ομάδα του ΑΣ Άργος Ορεστικό που επικράτησε εκτός έδρας του Βελβεντού με 51-63. Μια σημαντική νίκη δεδομένου ότι ήταν ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε μία έδρα με αρκετό κόσμο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, αποδίδοντας και καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Κόττας και Παράσχος ήταν τα πρώτα βιολιά στην επίθεση παίζοντας παράλληλα και εκπληκτική άμυνα, ενώ σε αυτό το κομμάτι προσέφεραν τα μέγιστα και οι Πουλιώνης, Καραβατάκης, Σπυρίδης αλλά και ο νεαρός Κόζαρης.

Πολύτιμοι ήταν και οι πόντοι του Φωτιάδη στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου ξεμπλόκαραν τους φιλοξενούμενους στην επίθεση φτάνοντας έτσι στην νίκη με το τελικό 51-63. Συμμετοχή για την ομάδα του Κίτσιου, είχε και ένας αθλητής από το τμήμα των Παίδων , ο Μυρκόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Λασσάνη Κοζάνης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄: 11-14, Β΄: 31-27, Γ΄: 41-42, Δ΄: 51-63

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

(Κίτσιου Σ.): Φωτιάδης 13(1), Κόζαρης 2, Καραβατάκης 3 (1), Ζούπας, Μυρκόπουλος, Πουλιώνης 2,  Παράσχος 15(2), Μποζίνης Π., Μάττας,  Σπυρίδης, Κόττας 28 (4)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria