Ινδή πρέσβειρα: «Η Καστοριά ταιριάζει για γυρίσματα ταινιών του Bollywood» - OlaDeka

Ινδή πρέσβειρα: «Η Καστοριά ταιριάζει για γυρίσματα ταινιών του Bollywood»

Η επίσκεψη είχε στόχο να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας, να γνωρίσουμε τις εταιρείες και ο περιφερειάρχης που διευκόλυνε την επίσκεψη, έκανε πολύ καλή δουλειά 

Δηλώσεις της Ινδή πρέσβειρα Shauna Jain στην Εφημερίδα των Συντακτών: 

Η όλη επίσκεψη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, διότι πρόσθεσε την περιφερειακή διάσταση στην κατανόηση της Ελλάδας. Και αν δεν γινόταν, δεν νομίζω ότι θα γνώριζα την Κοζάνη ή θα πήγαινα στον συνεταιρισμό του κρόκου. Τώρα που το έμαθα, κατάλαβα την αξία του για όλη την Ελλάδα.

Τώρα μπορώ να πω σε Ινδούς που δραστηριοποιούνται στο σαφράν ότι υπάρχει αυτή η συγκεκριμένη περιοχή που ασχολείται με το προϊόν, οπότε θα μπορώ να τους καλέσω να δουν την περιοχή, την καλλιέργεια και το προϊόν.

Επίσης, είδα από κοντά την επιχείρηση ΤΝΤ, με την οποία είχα μέχρι τώρα μόνο τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς Ινδοί επιχειρηματίες είχαν ήδη ενδιαφερθεί και νομίζω μάλιστα ότι θα προχωρήσουν τη συνεργασία για επέκταση της δραστηριότητας στη χώρα μου.

Μου άρεσε πολύ η Καστοριά, το τοπίο, η φύση και νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο σκηνικό για γυρίσματα ταινιών του Bollywood. Θα τους ενημερώσω σχετικά για το θέμα αυτό και ελπίζω να δείξουν ενδιαφέρον.

Εμείς ετοιμαζόμαστε και για την επόμενη διοργάνωση της ΔΕΘ, στην οποία η Ινδία θα είναι τιμώμενη χώρα.»

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη μεγάλης διπλωματικής αντιπροσωπεία στο πλαίσιο του προγράμματος «Synergassia»

  • Διαβάστε όλο το άρθρο του Απόστολου Λυκεσά για τις τριήμερες εκδηλώσεις στη Δυτική Μακεδονία, του προγράμματος «Synergassia»  στο efsyn.gr 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria