Άγρια συμπλοκή έγινε τα ξημερώματα στον Γέρακα μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με αποτέλεσμα να 2 από τους έξι που συνεπλάκησαν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. - OlaDeka

Άγρια συμπλοκή έγινε τα ξημερώματα στον Γέρακα μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με αποτέλεσμα να 2 από τους έξι που συνεπλάκησαν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Τρεις Έλληνες και και τρεις Αλβανοί  βρέθηκαν σε πάρκο στο Γέρακα και ακολούθησε άγρια συμπλοκή μεταξύ τους. Και ο έξι άντρες που συνεπλάκησαν τραυματίστηκαν  και μάλιστα οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ένας Έλληνας έχει τραυματιστεί στο λαιμό από σφαίρα και δύο Αλβανοί από μαχαίρια.

Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Προανάκριση για τα αίτια της συμπλοκής διενεργείται από την Ασφάλεια.

Η αστυνομία προσπαθεί να μάθει τις λεπτομέρειες της περίεργης αυτής υπόθεσης που έρχεται λίγες ώρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Έλληνα ομογενή Κατσίφα από τις Αλβανικές αρχές.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria