Τιμητική εκδήλωση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς προς δωρητές - OlaDeka

Τιμητική εκδήλωση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς προς δωρητές

Τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου μας προς ένδειξη ευχαριστίας για τους δωρητές της, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 13:30′ μ.μ.
Θα τελεστεί «αγιασμός» στο χώρο της Παιδιατρικής κλινικής και θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος από το Σωματείο «Αντιμετώπισης Παιδικού τραύματος», το οποίο ανέλαβε την υλοποίηση της δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής μας, καθώς και από τη μη κερδοσκοπική Οργάνωση «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» η οποία είναι και η χορηγός του Σωματείου για τον εν λόγω εξοπλισμό.
Η δωρεά αποτελείται από:
* Μία κλίνη ανάνηψης νεογνών AMPLA 2085 FANEM LTDA,
* μία αντλία έγχυσης ογκομετρική του οίκου SINO MTD, μοντέλο SN-1500H,
* έναν Απινιδωτή Saver One D 360, joules με επαναφορτιζόμενη μπαταρία saver one D,
* ένα Απινιδωτή AED με οθόνη LCD. (με ένα ζεύγος ηλεκτρόδια ενηλίκων μιας χρήσης και παιδιατρικά ηλεκτρόδια ζεύγος μιας χρήσης με υποδοχή για εξωτερικό απινιδωτή, κατάλληλα για παιδιά από 1-8 ετών και βάρους μέχρι 25kg).
* ένα Μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών SM 2000G ECG, NIBP, SpO2 (με 3 περιχειρίδες ενήλικα-παιδική-βρεφική και 3 αισθητήρες ενήλικα-παιδικό-βρεφικό),
* δύο νεφελοποιητές Happyneb II,
* ένα νεφελοποιητή Pari Boy Mobile S,
* ένα βρεφοζυγό seca mod 834 class III,
* μια φορητή ηλεκτρική αναρρόφηση AVVUVAC (WM 11700)
* έναν ασκό αναζωογόνησης Σιλικόνης μοντέλο WM 11101 του οίκου WEINMANN.
Το Σωματείο Αντιμετώπισης παιδικού τραύματος θα εκπροσωπήσει η κ. Νίκη Ζολώτα, συντονίστρια των προγραμμάτων του Σωματείου ενώ τον Οργανισμό «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» η διακεκριμένη ογκολόγος ιατρός, Dr Zorbas Helen, μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria