Συναντήσεις Τελιγιορίδου με υπηρεσιακούς παράγοντες και αγροτικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής μας - OlaDeka

Συναντήσεις Τελιγιορίδου με υπηρεσιακούς παράγοντες και αγροτικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής μας

Συνάντηση είχε σήμερα στο γραφείο της με υπηρεσιακούς παράγοντες και αγροτικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής μας η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Καστοριάς, κ. Παναγιώτη Πετρίδη και τον διευθυντή του τμήματος Κτηνιατρικής ΠΕ Καστοριάς, κ. Ιορδάνη Αντωνιάδη.

Συνάντηση επίσης είχε η Υφυπουργός με τους εκπροσώπους των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων Καστοριάς καθώς και με τον πρόεδρο της ΓΕΟΚ, με τους οποίους μέσα σε ζεστό κλίμα συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητάς της .

Η κα. Τελιγιορίδου ζήτησε από όλους να υπάρχει μεταξύ τους μια αγαστή συνεργασία, να συζητούν τα θέματα και τα προβλήματα που θα προκύπτουν, ώστε να υπάρχει και η ανάλογη επίλυσή τους .

“Οι σημερινές συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο των κυβερνητικών μου αρμοδιοτήτων. Είμαστε βέβαιοι πως με την συνεργασία όλων θα οδηγήσουμε τον παραγωγικό αγροτικό κόσμο της χώρας μας κατ’ επέκταση και της περιοχής μας στην αναβάθμιση του αγροτικού παραγωγικού ιστού”, δήλωσε μετά το πέρας των συναντήσεων η κα. Τελιγιορίδου.

Οι παραπάνω φορείς δεν παρέλειψαν να συγχαρούν την Υφυπουργό και να της ευχηθούν δύναμη και κουράγιο στα νέα της καθήκοντα. Τέλος η Υφυπουργός θα επισκεφθεί την agroka στο Δήμο Άργους Ορεστικού και κτηνοτροφικές μονάδες της ΠΕ Καστοριάς.

t1

t2

 

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria