Σεμινάριο διαιτησίας και γραπτών εξετάσεων ΕΠΣ Καστοριάς – Έκτη χρονιά ενημέρωσης και προόδου - OlaDeka

Σεμινάριο διαιτησίας και γραπτών εξετάσεων ΕΠΣ Καστοριάς – Έκτη χρονιά ενημέρωσης και προόδου

Θεσμός έχει γίνει πλέον το σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Επιτροπή Διαιτησίας, με την συνεργασία της ΕΠΣ Καστοριάς, με την έναρξη σχεδόν ων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Η συγκεκριμένη ημερίδα που έγινε με σκοπό την καλύτερη κυρίως επιμόρφωση των διαιτητών, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019,  πλέον, είναι υποχρεωτική από την ΕΠΟ.
Στο σεμινάριο συμμετείχε ικανοποιητικός αριθμός διαιτητών και παρατηρητών, ενώ όσοι απουσίαζαν για διάφορους λόγους θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου και γραπτών εξετάσεων.
Έτσι και φέτος λοιπόν – για έκτη  σερί χρονιά – η ενημερωτική ημερίδα έλαβε χώρα στην αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αποτέλεσε χώρο συγκέντρωσης όλων των Καστοριανών διαιτητών, που είχαν την ευκαιρία ενημερωθούν για τους κανόνες του παιχνιδιού μιας και έχουν υποστεί ορισμένες αλλαγές.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Σίμος Σπύρου, αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόδοση των διαιτητών, τονίζοντας, όμως, ότι σε ορισμένους αγώνες, ίσως να έγιναν λάθη, τα οποία ήταν ανθρώπινα, εφιστώντας την προσοχή τους, έτσι ώστε αυτά να περιοριστούν, προκειμένου να μην υπάρχουν στο μέλλον διαμαρτυρίες των παραγόντων και των σωματείων.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλές διαιτησίες. «Η χρονιά που πέρασε θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη και από την διαιτητική πλευρά, και οφείλω να σας συγχαρώ. Εμείς, ως Ένωση θα συνεχίσουμε να είμαστε και φέτος κοντά σας, να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε όπου χρειαστεί. Δεν πρόκειται να αδικήσουμε κανέναν διαιτητή και θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στους νέους διαιτητές», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τριανταφύλλου.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς αναφέρθηκε και στην Σχολή Διαιτησίας που θα λειτουργήσει στις αρχές Οκτωβρίου, ζητώντας από τους νυν διαιτητές με τον τρόπο και τις όποιες γνωριμίες έχουν να προσελκύσουν νέα παιδιά στον χώρο της διαιτησίας, τονίζοντας το σημαντικό κίνητρο των αξιολογημένων διαιτητών που έχει στην δύναμή της η ΕΠΣ Καστοριάς στη super league (διαιτητή και βοηθό).

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι γραπτές εξετάσεις για όλους τους ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ και ΜΗ  διαιτητές, βοηθούς & μιας και είναι απαραίτητο κριτήριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018 – 2019.

                                    Αύριο (Τετάρτη) οι αγωνιστικές δοκιμασίες
Στο μεταξύ αύριο (Τετάρτη) και ώρα 15:00 θα διεξαχθούν στο Γήπεδο της Καστοριάς  (ΟΑΚΑ)  οι  αθλητικές δοκιμασίες οι οποίες  θα είναι στα πρότυπα του FIFA TEST (40χ75μ.) σε χρόνο 17” και διάλειμμα 24” από άνοιγμα σε άνοιγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria