Καρυπίδης: Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι πάντα δίπλα σας και θα στηρίζει το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών - OlaDeka

Καρυπίδης: Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι πάντα δίπλα σας και θα στηρίζει το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

Η επικεφαλής του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Δρ. Ψυχολογίας Σοφία Χατζηνικολάου και η Αντιπρόεδρος και συντονίστρια της Κοζάνης Αλεξάνδρα Καρυπίδου, επισκέφθηκαν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η στήριξη της Περιφέρειας στις δράσεις του Κοινωνικού Πανεπιστημίου, καθώς επίσης και στις εκδηλώσεις που πρόκειται να διοργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην περιοχή, με κυριότερη αυτήν, στην υπό μετεγκατάσταση Κοινότητα της Ποντοκώμης, με θέμα «Αποχαιρετώντας τον τόπο μου».

«Για ακόμη μία φορά η κοινωνία των πολιτών μας εντυπωσιάζει. Συγχαρητήρια στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο και στη Διοίκησή του που αναπτύσσει πολύ σημαντικές δράσεις, συγχαρητήρια για αυτές τις πρωτοβουλίες που διευρύνουν δυνατότητες και συνθέτουν απόψεις» τόνισε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria