ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - OlaDeka

ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Τον μαχαίρωσε λίγο χαμηλότερα από το σημείο της καρδιάς

Όλα συνέβησαν τα χαράματα της Κυριακής, όταν δύο νεαρά άτομα διασκέδασαν σε μπαρ της εμποροπανήγυρης και ξαφνικά άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το σημείο και να συνεχίζουν τον καβγά τους σε άλλο σημείο του πανηγυριού, όπου ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον δεύτερο, όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς και στην συνέχεια σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Ο 35χρονος θύτης, αλβανός, που διαμένει στο Άργος Ορεστικό σύμφωνα με ανεπίσημες αστυνομικές πηγές, μαχαίρωσε λίγο πιο κάτω από το μέρος της καρδιάς το θύμα 22 ετών που διαμένει στην Θεσσαλονίκη αλλά διατηρεί διαμέρισμα επίσης στο Άργος Ορεστικό όπου βρέθηκε για το πανηγύρι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και προς την κατεύθυνση πιθανών προηγούμενων που μπορεί να είχαν οι εμπλεκόμενοι για ναρκωτικά.

Σήμερα Κυριακή ή το αργότερο αύριο Δευτέρα, ο συλληφθής λίγες ώρες μετά το επεισόδιο φερόμενος ως δράστης, αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια Καστοριάς με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria