Ελβετικό «λαβράκι» για το σκάνδαλο Novartis: Βρήκαν λογαριασμό του Φρουζή με 42 εκατ. - OlaDeka

Ελβετικό «λαβράκι» για το σκάνδαλο Novartis: Βρήκαν λογαριασμό του Φρουζή με 42 εκατ.

Πάνω σε «λαβράκι» που αναμένεται να συνδράμει σημαντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπεσαν οι Αρχές γύρω από το σκάνδαλο Novartis.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της FM Voice οι ελβετικές Αρχές εντόπισαν λογαριασμό στο όνομα του πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas, Κωνσταντίνο Φρουζή, και τον δέσμευσαν.

Συγκεκριμένα, η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «F&M VOICE» αποκαλύπτει επικαλούμενη δημοσιογραφικές πληροφορίες της, πως «βρέθηκε στην UBS, στο κεντρικό κατάστημα στη Ζυρίχη, λογαριασμός στον όνομα του κ. Φρουζή, ο οποίος εκτιμάται από τις ελβετικές Αρχές ότι, αποτελεί τροφοδότη λογαριασμό για τις πληρωμές της Novartis στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «στο λογαριασμό εντοπίσθηκαν 42 εκατ. ευρώ -τα οποία ο κ. Φρουζής δεν μπορεί να δικαιολογήσει με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματά του- και με δικαστική εντολή, οι Ελβετοί δέσμευσαν τον λογαριασμό».

Αίτημα δικαστικής συνδρομής για τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Hellas είχαν αποστείλει στους Ελβετούς την άνοιξη του 2018, οι Εισαγγελείς Διαφθοράς που ερευνούν την υπόθεση στην Ελλάδα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria