Ρίκα Βαγιάνη: Η ατάκα της όταν έκανε εκπομπή με την Τσαπανίδου - OlaDeka

Ρίκα Βαγιάνη: Η ατάκα της όταν έκανε εκπομπή με την Τσαπανίδου

Η Ρίκα Βαγιάνη το 2004 παρουσίαζε στην τότε «ΝΕΤ» την  εκπομπή 10-2  με τη συνάδελφο της Πόπη Τσαπανίδου. Στο απόσπασμα που μπορείτε να δείτε παρακάτω η Ρίκα Βαγιάνη είχε πει μια φοβερή ατάκα για εκείνη τη εποχή τη στιγμή που υποδέχτηκαν την καλεσμένη τους. 

Δείτε τι είχε πει τότε:

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν χαθεί με την Πόπη Τσαπανίδου. Kάποια στιγμή πριν από λίγα χρόνια όταν είχαν ρωτήσει τη Ρίκα Βαγιάνη αν κάνουν παρέα με την Πόπη Τσαπανίδου είχε πει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το tempo24.news: «Χαθήκαμε με την Πόπη και φταίει μια πολύ αντιπαθητική τύπισσα που λέγεται ζωή και πρόγραμμα και υποχρεώσεις και ωράρια. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια σχέση από αυτές τις σπάνιες που ξαναβρίσκεσαι με έναν άνθρωπο και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα».

Και ή άλλη ατάκα…

Ενώ στη συνέχεια όταν τη ρώτησαν αν θα παρουσίαζε μια εκπομπή ανάλογη με εκείνη που κάνει σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε ως εξής: «Η απάντηση σήμερα, ενώ πιο παλιά θα ήθελα πάρα πολύ, είναι όχι. Λένε πάρα πολλά ψέματα οι πολιτικοί στα μούτρα μας. Νομίζω ότι θα με διώχνανε την δεύτερη μέρα. Θα του έλεγα “καλά, για μ@λ@κ@ με περνάς, αφού σε έχω σε βίντεο ότι χθες έλεγες άλλα” και θα με διώχνανε».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria