Ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση της Ολ. Τελιγιορίδου - OlaDeka

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση της Ολ. Τελιγιορίδου

Είναι γνωστή η αντίθεσή μου στην σημερινή κυβέρνηση. Ήταν «το λάθος φάρμακο από ημιμαθή δήθεν γιατρό, που ξημεροβραδιάζονταν στις ανούσιες κομματικές διαδικασίες αντί να μελετά πειραματίζεται μαθαίνει, στον ασθενή που πλήρωσε την ανεπάρκεια της κοινωνίας και των κομμάτων που κυβέρνησαν, αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έσπρωχναν στον γκρεμό την χώρα με τον λαϊκισμό τους».
Ειδικά εδώ. Είμαστε νομός που χάνουμε σχεδόν παντού τα τελευταία χρόνια. Σε καθοδική πορεία. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους παντού και σε ψηλές θέσεις, μπας και σταματήσουμε την πτώση και κυρίως μήπως βρούμε νέους δρόμους. Νέες ευκαιρίες…
Καλή επιτυχία στην κ. Τελιγιορίδου. Αρκεί αυτό να συνοδεύεται με έργο και συγκεκριμένα αποτελέσματα όμως και όχι μόνο για προεκλογικές σκοπιμότητες, όπως φαίνεται ότι ήταν ο πρόσφατος ανασχηματισμός. Γιατί κάποιος για να σχεδιάσει νομοθετήσει εφαρμόσει χρειάζεται κάτι χρόνια και όχι μήνες.
ΥΓ. Οι πρώην υψηλόβαθμοι του νομού έκοβαν τα πολιτικά «φυντάνια» που ήταν γύρω τους και βοηθούσαν στο να κοπούν και τα απέναντι (!), για αν μην ψηλώσουν κάποια στιγμή και τους εμποδίζουν. Αποτέλεσμα. Ξεραΐλα.
Στελέχη που άξιζαν εξαφανίστηκαν και έμειναν οι ολίγιστοι. Αν συνεχίσει και η κυρία το «έργο» τους, μας βλέπω… Σαχάρα!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria