Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό. Εγώ μιλώ για το αύριο της Ελλάδας - OlaDeka

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό. Εγώ μιλώ για το αύριο της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν δύο Ελλάδες ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ από τα Γρεβενά, υποστηρίζοντας ότι στο σχέδιο της ΝΔ «κανείς δεν μένει πίσω»

«Θέλω από δω να στείλω μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, εθνικής αυτοπεποίθησης, για κάθε έλληνα και ελληνίδα ξεχωριστά. Όσο η κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση, στο διχασμό και στο χθες, τόσο εγώ θα μιλώ για το αύριο και για το σχέδιο μου για την επόμενη μέρα. Να ζητάτε από τα κόμματα να σας λένε το σχέδιο τους. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα ακούγεται το σχέδιο μας. Αξίζουμε καλύτερα δεν μας αξίζει αυτή η κυβέρνηση. Πρέπει να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, να με εμπιστευτείτε, να πάμε ενωμένοι την Ελλάδα μπροστά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Δεσκάτη κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί στο νομό Γρεβενών.

 Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στους κατοίκους στο δημαρχείο της πόλης επέμεινε στη στρατηγική της αποφυγής του διπόλου δεξιάς-αριστεράς το οποίο θέλει να ακολουθήσει στο εξής με στόχο την νίκη στις επόμενες εκλογές και τόνισε: «Πρέπει να μιλήσουμε για την Ελλάδα του μέλλοντος. Ταλαιπωρηθήκαμε αυτά τα 8 χρόνια και ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια. Θα είχαμε βγει από την κρίση το 2014 και θα είχαμε αποφύγει αυτό το αχρείαστο, άτυπα λεγόμενο, τέταρτο μνημόνιο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στα προβλήματα της οικονομίας και της ανάπτυξης με επίκεντρο τις τοπικές προτεραιότητες του ακροατηρίου που απευθύνθηκε σημείωσε ότι στο σχέδιο της ΝΔ για την «Ελλάδα του αύριο κανείς δεν μένει πίσω. Δεν υπάρχουν δύο Ελλάδες του αύριο. Το ίδιο μπροστά μπορούν να πάνε οι ορεινές, με τις αστικές περιοχές. Ο κάθε τόπος μπορεί να αξιοποιήσει τα δικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα».

VIDEO Greveniotis.gr- star-fm.gr/

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria