«Καρατομήθηκαν» οι αρχηγοί Αστυνομίας και Πυροσβεστικής - OlaDeka

«Καρατομήθηκαν» οι αρχηγοί Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας, «καρατομήθηκαν» τελικώς, όπως αναμενόταν, οι αρχηγοί τόσο της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ματθαιόπουλος Βασίλειος και νέος αρχηγός της Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος Αριστείδης».

Το ξήλωμα των δυο έρχεται δυο μόλις μέρες μετά την αποδοχή της παραίτησης του πρώην πλέον αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ενώ ο επόμενος της λίστας, φαίνεται πως είναι ο γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, που πιθανότατα θα απομακρυνθεί, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το νέο μοντέλο Πολιτικής Προστασίας και το λεγόμενο «υπερ-όργανο».

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εξέφρασε τις «ευχαριστίες του στον απερχόμενο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Τσουβάλα Κωνσταντίνο και στον απερχόμενο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Τερζούδη Σωτήριο για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην Πολιτεία και την προσήλωσή τους στο υπηρεσιακό καθήκον τους».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria