ΕΚΤΑΚΤΟ - ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ

Άμεση κινητοποίηση του Ανέστη Αγγελή, άμεση και η ανταπόκριση του περιφερειάρχη

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη στο αίτημα του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή για την χρηματοδότηση έργου κατασκευής δικτύου υδροδότησης του Δισπηλιού από την πηγή που υδρεύονται Μανιάκοι και Νέα Λεύκη.

Η πρόταση έχει γίνει από τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΚ και έμενε να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης.

Το απαραίτητο ποσό πλησιάζει τις 200.000 ευρώ και η λύση βρέθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας ο οποίος μετά την επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Καστοριάς επιδόθηκε σε έναν σύντομο αγώνα δρόμου για την εξασφάλιση του απαιτούμενου ποσού.

Το όλο θέμα λύθηκε μέσα σε λίγες ώρες και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του oladeka.com στην σύσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιουλίου στο γραφείο του Δημάρχου Καστοριάς στην οποία ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλύσει συνολικά τα στοιχεία της χρηματοδότησης για την οριστική λύση στο σοβαρό ζήτημα της ύδρευσης του Δισπηλιού.

Να σημειωθεί ότι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής δικτύου (αγωγού) μεταφοράς νερού μήκους 3,5 χλμ είναι περίπου μια εβδομάδα και ότι η χρηματοδότηση θα γίνει εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria