Χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τι είδους πίνακας ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο! - OlaDeka

Χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τι είδους πίνακας ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο!

Χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τι είδους πίνακας ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο!

Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά το μόνο πράγμα που ζητά ο περισσότερος κόσμος είναι να γυρίσει στο σπίτι του και να χαλαρώσει, περνώντας όμορφες και ήρεμες στιγμές στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο του.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διακόσμηση του χώρου μας παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ξεκούραση και χαλάρωση μας! Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν πρέπει να φροντίζουμε να επιλέγουμε διακοσμητικά είδη που να δημιουργούν μια γαλήνια και ήρεμη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι μας.

Σήμερα εμείς θα ασχοληθούμε με τους πίνακες σε καμβά που αν χρησιμοποιηθούν σωστά θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας. Πάμε λοιπόν αν δούμε πιο αναλυτικά μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον πίνακα που ταιριάζει καλύτερα στον προσωπικό σας χώρο.

Προσωπικό γούστο!

Η πιο σημαντική συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε σχετικά με την επιλογή του σωστού πίνακα για το σπίτι σου είναι εμπιστευθείς το γούστο σου!

Είναι σίγουρο πως αν δεν σου αρέσει εσένα ο συγκεκριμένος πίνακας ή δεν ταιριάζει απόλυτα με το ύφος και την ατμόσφαιρα του υπόλοιπου σπιτιού τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα όμορφο!

Γι’ αυτό το λόγο αντί να βασίζεσαι στις γνώμες φίλων σου για τη διακόσμηση του σπιτιού σου, είναι προτιμότερο να σκεφτείς πραγματικά εσένα τι σου ταιριάζει και να επιλέξεις με βάση αυτό το κριτήριο!

Χρωματική Αρμονία!

Για να δούμε ποιον πίνακα θα επιλέξουμε αρχικά κοιτάμε αν ταιριάζει το χρώμα του με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. Όταν λέμε διακόσμηση συμπεριλαμβάνουμε και τα έπιπλα μέσα σε αυτή!

Κοιτάζουμε λοιπόν να δούμε αν ο συγκεκριμένος πίνακας σε καμβά ταιριάζει πρώτα απ’ όλα με το χρώμα του τοίχου στον οποίο θέλουμε να τον τοποθετήσουμε. Μετά μια καλή ιδέα είναι να ελέγξουμε αν ταιριάζει χρωματικά και με τα έπιπλα μας γιατί σίγουρα δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο στον οποίο να κυριαρχούν τα πολλά και έντονα χρώματα.

Τέλος επιλέγουμε ποιον πίνακα θα αγοράσουμε με βάση τι ταιριάζει όχι μόνο στο προσωπικό μας γούστο αλλά και τι θα βοηθήσει έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι!

Ας πάρουμε μαζί λοιπόν μια γεύση από χώρους που έχουν διακοσμηθεί με βάση τη χρωματική αρμονία…

ha

Συλλογή από Πίνακες σε Καμβά!

Μια πολύ ιδιαίτερη λύση για εσένα που θες να ξεχωρίζεις από τους άλλους είναι να δημιουργήσεις μια συλλογή από πίνακες μέσα στο σπίτι σου. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι θα έχεις ένα μεγάλο σπίτι έτσι ώστε πραγματικά να αναδειχθούν οι συγκεκριμένοι πίνακες…

Μπορείτε για παράδειγμα να διακοσμήσετε έναν τοίχο του σπιτιού σας μόνο με πίνακες σε ασπρόμαυρο φόντο για να δώσουν μια πιο κλασσική εικόνα στο χώρο σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε κάποιες θεματικές ενότητες μέσα στο σπίτι σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Πάμε να δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα με συλλογή από πίνακες…

house-art

 Για το τέλος, αν γενικότερα βαριέστε εύκολα, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε πιο μικρούς (σε μέγεθος) και οικονομικούς πίνακες έτσι ώστε να μην έχετε πρόβλημα να τους αλλάξετε όταν βαρεθείτε!

Δείτε περισσότερους πίνακες ζωγραφικής εδώ: https://www.houseart.gr/pinakes-se-kamva/zografiki

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria