Σχέσεις στην Καστοριά εν έτει 2018 - Καστοριά: Ο 2ος νομός της Μακεδονίας με χιλιάδες ελεύθερες γυναίκες - OlaDeka

Σχέσεις στην Καστοριά εν έτει 2018 – Καστοριά: Ο 2ος νομός της Μακεδονίας με χιλιάδες ελεύθερες γυναίκες

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

θέμα σχέσεων στο νομό Καστοριάς…Αδύνατον.. το απόλυτο θέμα και καλά θα κάνεις, να μη συνεχίσεις το διάβασμα, ή όχι; Η αλήθεια είναι, ότι οι καιροί μας είναι πολύ δύσκολοι, με την έννοια ότι πλέον, εκτός του ότι οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ούτε για καφέ, δεν έχουν πια τη διάθεση και την όρεξη να φλερτάρουν και φυσικά να δημιουργήσουν μία νέα σχέση. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι ο κόσμος έχει γεμίσει με singles οι οποίοι κυριολεκτικά το μόνο που τελικά κάνουν, είναι να χαλάνε τη διάθεση τη δική τους αλλά και των άλλων.

Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι καιρό μόνη ή μόνος και νιώθεις ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κάνεις μία σχέση, αλλά αυτή δεν έρχεται, τότε εκτός από το να γκρινιάζεις, θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να μελετήσεις τα λάθη σου. Αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι το άγχος, το stress και κυρίως η ανεργία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου, όπως επίσης το ότι δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από λίγο σεξ με έναν άνθρωπο που απλά μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Οπότε, καλώς ή κακώς, παρά το γεγονός ότι είσαι το γνωστό κελεπούρι, είσαι SINGLE τα τελευταία 3 χρόνια, φορτώνοντας τις ευθύνες στην κατάσταση της χώρας το οποίο φυσικά και είναι μέγα λάθος!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σε πληροφορήσουμε, ότι ναι μεν παίζουν σημαντικό ρόλο και οι εξωτερικοί παράγοντες, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως βαθιά μέσα σου, έτσι ήρθε η ώρα να γράψω κάποια πολύ βασικά tips σχετικά με τη διαχείριση της single ζωής σου όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα σήμερα.

WEB_Emre_art-900x600

Παρακάτω θα βρεις μερικούς σημαντικούς λόγους, για τους οποίους είσαι ”home alone”.

Τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ 100% . Η καθημερινότητα είναι τόσο γρήγορη και απαιτητική, που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες έπειτα από μία εξαντλητική μέρα, είναι να βγεις rendez-vous. Ωστόσο, εκτός του ότι κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει  να γίνει, γιατί στο κάτω-κάτω δεν παίζουμε σε ταινία για να έρθει ο έρωτας ουρανoκατέβατος, όποτε είσαι για ποτό με παρέα, μπορείς πολύ απλά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. ‘Έτσι μπορείς να χαμογελάσεις  ή και όχι, σε έναν άνθρωπο που σε κοιτάζει και κυριολεκτικά σε… γδύνει με τα μάτια του! Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Δεν πιστεύεις ότι αξίζεις…

Το πρόβλημα αυτό, όταν εντοπίζεται στην εμφάνιση, είναι σχετικά απλό. Με λίγα λόγια, για να βρεις, έστω τον έρωτα δεν θα πρέπει να είσαι μοντέλο. Απλά πιθανότατα εσύ να κάνεις κάτι λάθος. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς προσόντα και αρετές. Αν κάποιος δεν τα έχει δει αυτά ακόμα σε σένα πάει να πει ή ότι δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν τον άφησες εσύ να δει τα θετικά σου στοιχεία. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στις δουλειές, το παν είναι το πώς θα πλασάρεις τον εαυτό σου!

  Great expectations αν έχετε δει την ταινία ή όπως λέει και το τραγούδι…και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για ν’ αγαπήσω! Ε ναι, όταν λοιπόν εσύ, αναλώνεσαι στο sex και θέλεις να περάσεις καλά με όσο και περισσότερα one night stands, ε τότε το θέμα λοιπόν είναι τι  ζητάς, και φυσικά με τι προσόντα. Βρες πρώτα κάτι με τον οποίο θα ταυτιστείς θα πας μία εκδρομή, θα συζητήσεις 2 ή 3 πράγματα ώστε σε μία δύσκολη στιγμή, να αντεπεξέλθεις. Βγαίνουμε μία φορά και αν τα πράγματα δεν είναι τόσο φανταστικά όσο τα είχαμε φτιάξει στο μυαλό μας, απογοητευόμαστε και τελικά μένουμε μπακούρια να κλαιγόμαστε! Έχεις ακούσει για τη δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους, σίγουρα έχεις ακούσει, όμως σαν ”τυπική Καστοριανή”δεν την έχεις δώσει. Έτσι έφτασες στα 40 και δεν πρόκειται να βρεις άντρα. Ήρθε η ώρα να την εφαρμόσεις και να τη δώσεις σε κάποιον όπου πραγματικά μπορεί σε λίγο καιρό να σε γοητεύσει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι στο 1ο ραντεβού υπάρχει άγχος και αμηχανία. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και κοίταξε γύρω σου. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θα ήθελαν να βγουν μαζί σου…

Μην έχεις εμμονές…

Δε λέμε σε καμία περίπτωση να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο. Όπως καταλαβαίνεις, το να δώσεις μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί γενικά να είναι καλός αλλά όχι «μοντέλο», δε σημαίνει ότι κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου. Άσε που το συγκεκριμένο έχει να κάνει  και με τη συμπεριφορά.

Μην ρωτάς πολλά…

Η αλήθεια είναι ότι  έχετε κοινούς γνωστούς, κάνεις πολλές ερωτήσεις γιατί πολύ απλά θέλεις να μάθεις τα πάντα. Το κακό στην προκειμένη περίπτωση είναι, ότι όλοι αυτοί οι κοινοί γνωστοί,  θα σου πουν για καφρίλες, για ξενύχτια, για μεθύσια και όλα αυτά.  Όσο λιγότερα ξέρεις τόσο το καλύτερο.

Κάνε αλλαγές…

Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Αν είσαι στο στέκι σας, και βαριέστε, εκτός του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σας πλησιάσει άνθρωπος γιατί φαίνεστε μονόχνοτοι καλό θα ήταν για να κάνετε τη διαφορά να βρείτε σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Selfesteem για την γυναίκα…

Σταμάτα επιτέλους να λες ότι δε βρίσκεις άντρα η ότι δεν υπάρχουν άντρες στη Καστοριά. Πίσω στο 2014 έγραφα…ότι δεν είναι τυχαίο, που η Καστοριά είναι ο 2ος νομός της Μακεδονίας με χιλιάδες ελεύθερες γυναίκες (ηλικιακά από 27-ως 44), όταν επίσημα ο νομός με τις περισσότερες γυναίκες ήταν  η Θεσσαλονίκη με ποσοστό 54%. Ένα κοινωνικό πρόβλημα που η βάση του μοιάζει να είναι κυρίως η αδυναμία ή και ανωριμότητα των δύο φύλων να επικοινωνήσουν και να συσχετιστούν. Το 69% των Ελληνίδων είναι χωρίς σύντροφο. Μάλιστα σχεδόν 7 στις 10 Ελληνίδες, έχουν περιστασιακή σεξουαλική ζωή, και μάλιστα το 75% είναι σε ηλικία 25-44 χρόνων. Επίσης τα περισσότερα διαζύγια έρχονται από τον νομό Καστοριάς, όπως και το ότι είμαστε ο 1ος νομός με τα περισσότερα 1 Night stands. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 2.000 singles άντρες στο νομό και να σας θυμίσω ότι οι περισσότερες χωρισμένες γυναίκες στην χώρα βρίσκονται σε αυτό το νομό. Δυστυχώς οι Καστοριανές παραμένουν απλησίαστες όχι μόνο λόγω φύσης, αλλά λόγω θεαθήναι-τουπέ και άλλα πολλά που οι ίδιες μόνο ξέρουν.

woman-snubbing-nose-at-someone

Τέλος το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί εκείνος που θα σε θέλει ακριβώς έτσι όπως είσαι, 40άρα με ένα η δύο παιδιά χωρισμένη ή ελεύθερη και ίσως και ωραία. Όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται, είναι η αλήθεια.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria