ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟ Α. ΑΓΓΕΛΗ - OlaDeka

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟ Α. ΑΓΓΕΛΗ

Το Δ.Σ  του Συλλόγου μας, αισθάνεται βαθύτατη υποχρέωση να απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια στον χαλκέντερο αγωνιστή των εθνικών ιδανικών Ανέστη Αγγελή, Δήμαρχο Καστοριάς για την επιτυχία του συλλαλητηρίου της 6ης Ιουνίου 2018, όπου δόθηκε ευκαιρία στο λαό της Καστοριάς, να εκφραστεί υπέρ των δικαίων της Μακεδονίας.

   Συγχρόνως, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στη συντονιστική οργανωτική επιτροπή.

   Ιδιαίτερα απευθύνουμε θερμότατα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Τόμου, που είχε την ευθύνη της εκτέλεσης του όλου προγράμματος του συλλαλητηρίου. Η εμπειρία του στην αντιμετώπιση τέτοιων εθνικών προγραμμάτων είναι έξω από κάθε αμφισβήτηση (το απέδειξε και ως δήμαρχος της ιστορικής Κλεισούρας).

    Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν απευθύνουμε δημόσια συγχαρητήρια στο μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μας, στην κ. Σόνια Ευθυμιάδου – Παπασταύρου που είχε την ευθύνη της κεντρικής ομιλίας του συλλαλητηρίου. Η Σόνια μας – γνωστή στο κοινό της Καστοριάς από παρόμοιες προσφορές  – με σαφήνεια, επιστημονική τεκμηρίωση και λογοτεχνική χροιά, αναφέρθηκε στην ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η σιωπή του ακροατηρίου να την ακούσουν με προσοχή, αποδεικνύει την σοβαρότητα του λόγου της. Μπράβο Σόνια!

Για το Δ.Σ

            Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Παπασταύρος Χρυσόστομος                                                    Λάτσιος Μάρκος

ΦΩΤΟ – http://mpetskas.com/

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria