Πάνω από 8 κιλά ηρωίνης και 210 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς - OlaDeka

Πάνω από 8 κιλά ηρωίνης και 210 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς

Ποσότητες ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε αποθηκευτικό χώρο « καβάτζα » σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών μετά τις συλλήψεις 50χρονου Έλληνα και 52χρονου αλλοδαπού σε περιοχές της Καστοριάς και της Ημαθίας, πρωινές ώρες χθες (04-06-2018) εντοπίστηκε μη λειτουργικό εργοστάσιο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ως χώρος αποθήκευσης «καβάτζα» ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης στοιχείων, αστυνομικοί μετέβησαν σε χώρο που εκμίσθωνε ο 50χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα:

στην οροφή σκεπάστρου γραφείου, 8 κιλά και 12 γραμμάρια ηρωίνης που περιέχονταν σε 15 πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες. Σε ειδική κατασκευή (κρύπτη) στην οροφή καρότσας Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, 210 κιλά και 220 γραμμάρια χασίς που περιέχονταν σε 21 πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες. Οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου, κατασχέθηκαν.

Φωτογραφίες και βίντεο μετά τον έλεγχο της αστυνομίας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria