Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς παραδέχεται ότι αυτή την στιγμή προβληματίζεται για...τη θέση του! - OlaDeka

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς παραδέχεται ότι αυτή την στιγμή προβληματίζεται για…τη θέση του!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ «ΠΥΡΙΝΗ» ΔΗΛΩΣΗ!

Διαβάστε πρώτα ΕΔΩ και ΕΔΩ και μετά, την ειλικρινή τοποθέτηση στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος:

«Ποιον εξυπηρετεί άραγε μια παραίτηση Αδαμόπουλου αυτή τη στιγμή; Να μας απαντήσουν αυτοί (εντεταλμένοι και μη, δημοσιογράφοι και μη) που σχολιάζουν στο διαδίκτυο!
Να το θέσω κι αλλιώς; Ποιοι εποφθαλμιούν τη θέση μου;
Έτσι, για προβληματισμό.»

adam

 

Εμείς γράψαμε:

Στην συνεδρίαση του ΠΣ όπου εκδόθηκε ψήφισμα για το ονοματολογικό, ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά από πρόταση του Γιώργου Δακή ρώτησε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του και όλους τους αντιπεριφερειάρχες αν είναι διαθέσιμοι να παραιτηθούν. 

Τι απάντησε λοιπόν ο κύριος Αδαμόπουλος; Δεν παραιτούμαι! Ούτε αυτός, ούτε και κανένας άλλος αντιπεριφερειάρχης ή σύμβουλος.

Επειδή οι μεγαλοστομίες και οι βαρύγδουπες δηλώσεις είναι «τσάμπα μαγκιές» όπως λέει ο λαός, θα περιμένουμε να γράψουμε σε νέο άρθρο μας ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς έδωσε σάρκα, ουσία και οστά με πράξεις και όχι λεκτικές κομπορρημοσύνες που τον τελευταίο καιρό παράγονται «κατά ριπάς» από διάφορους, με μόνο αποτέλεσμα ακόμη έναν νέο διχασμό της κοινωνίας και του λαού. Γιατί ο λαός πηγαίνει στα συλλαλητήρια χάνοντας λεφτά (εκτός των άλλων) ενώ οι … άρχοντες μια χαρά γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τη μισθοδοσία τους.

Επαναλαμβάνουμε:

Τι απάντησε λοιπόν ο κύριος Αδαμόπουλος; Δεν παραιτούμαι!

και συνέχισε στο Facebook μετά την αποκάλυψη μας:

«Ποιοι εποφθαλμιούν τη θέση μου;» 

Οκ! Ξεκάθαρο, καταλάβαμε όλοι. Κανένα άλλο σχόλιο…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria