ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ  - OlaDeka

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ 

Για να τελειώνουμε με την υποκρισία, τον οπορτουνισμό και τους ρολίστες εθνικιστές

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, αν και ήταν προσκεκλημένος να παρακαθήσει, με τους 12 επισήμους, στο γεύμα που παρέθεσε ο Πρωθυπουργός της FYROM, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μεταβεί στην πόλη Οτέσοβο της ΠΓΔΜ και περίμενε υπομονετικά για αρκετή ώρα την επιστροφή της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, για να επιδώσει το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Την ίδια ώρα, κάποιοι πουλούσαν τσάμπα μαγκιές από το μπαλκόνι του σαλέ Τότης και σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των μισών περίπου διαμαρτυρόμενων που προχώρησαν προς το Πισοδέρι, διέσπασαν το συλλαλητήριο κατηγορώντας τους για προδοτικό σχέδιο απομάκρυνσης και εφησυχασμού. Δεν είναι λίγα τα επικριτικά σχόλια παρευρισκομένων που μιλούσαν για στημένο παιχνίδι από όσους κράτησαν τον κόσμο στη Βίγλα:

«Παίζετε το παιχνίδι και είστε συνεννοημένοι με τους Σκοπιανούς και την κυβέρνηση! Ελάτε να προχωρήσουμε προς το Πισοδέρι! Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που κάνετε! Τα είπαμε τόσες φορές στα συλλαλητήρια, και; Αφήστε τα αυτά, αβανταδόροι τους είστε και μάλιστα πιο ύποπτοι από αυτούς, μας διασπάσατε!» Φώναζαν έφιπποι νεαροί απόγονοι (κατά δήλωση τους) θυμάτων του Μακεδονικού αγώνα και άλλοι που προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να τους ακολουθήσει στο Πισοδέρι.

Διαβάστε και εδώ για άλλες …μαγκιές που ξεφούσκωσαν μόλις ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε να παραιτηθούν όλοι αλλά ο…μισθός νίκησε για άλλη μια φορά…Σαν τον αρχηγό ίνδαλμα για κάποιους που εδώ καταθέτει προτάσεις δυσπιστίας για την συμφωνία, αλλά έξω ομολογεί και εξηγεί ότι στην ουσία συμφωνεί και με το παραπάνω αλλά τα κάνει όλα για να μην διασπαστεί το κόμμα «τραβεστί».

Ξαναλέμε, ιδού η Ρόδος για τους παληκαράδες του πατριωτισμού!

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria