ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ: «ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; - OlaDeka

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ: «ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;

Ιδού η Ρόδος…

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών, στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων, ερωτηθείς για την παρουσία του Θ. Καρυπίδη στην τελετή υπογραφή της συμφωνίας στους Ψαράδες, ανέφερε: «Η πρότασή μας ήταν να μην παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης. Είναι ντροπή για την Δ. Μακεδονία. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε».

Εντύπωση προκαλεί ομολογουμένως η κλιμακούμενη αντιπολιτευτική γραμμή του αντιπεριφερειάρχη που όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με στάσεις και αποφάσεις κατά την στιγμή την οποία αυτή δεν πρέπει να μείνει στα λόγια και να ακολουθείται από πράξεις. Στην συνεδρίαση του ΠΣ όπου εκδόθηκε ψήφισμα για το ονοματολογικό, ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά από πρόταση του Γιώργου Δακή ρώτησε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του και όλους τους αντιπεριφερειάρχες αν είναι διαθέσιμοι να παραιτηθούν. 

Τι απάντησε λοιπόν ο κύριος Αδαμόπουλος; Δεν παραιτούμαι! Ούτε αυτός, ούτε και κανένας άλλος αντιπεριφερειάρχης ή σύμβουλος.

Επειδή οι μεγαλοστομίες και οι βαρύγδουπες δηλώσεις είναι «τσάμπα μαγκιές» όπως λέει ο λαός, θα περιμένουμε να γράψουμε σε νέο άρθρο μας ότι ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς έδωσε σάρκα, ουσία και οστά με πράξεις και όχι λεκτικές κομπορρημοσύνες που τον τελευταίο καιρό παράγονται «κατά ριπάς» από διάφορους, με μόνο αποτέλεσμα ακόμη έναν νέο διχασμό της κοινωνίας και του λαού. Γιατί ο λαός πηγαίνει στα συλλαλητήρια χάνοντας λεφτά (εκτός των άλλων) ενώ οι … άρχοντες μια χαρά γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τη μισθοδοσία τους.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria