Antinews: «Κούνησαν μαντήλι στη Δεξιά, μαζί και στην αυτοδυναμία!!!» - OlaDeka

Antinews: «Κούνησαν μαντήλι στη Δεξιά, μαζί και στην αυτοδυναμία!!!»

Δεν ξέρουμε αν το έχουν αντιληφθεί στην Πειραιώς, αλλά μετά από τον χθεσινό διασυρμό στη Βουλή είναι δεδομένο ότι έχασαν και τον τελευταίο δεξιό ψηφοφόρο.

Αυτόν δηλαδή που θα τους ενίσχυε με την ψήφο του για να επιτευχθεί η πολυπόθητη αυτοδυναμία μπας και απαλλάσσονταν η χώρα από τα δεσμά των ολετήρων.

Με μια αυτοκαταστροφική κίνηση τέσσερις κύριες της ΝΔ με όπλο τον ψευτοπροοδευτισμό τους εγκλώβισαν τον Μητσοτάκη, αναγκάζοντάς τον επί της ουσίας να κουνήσει το μαντήλι τόσο στη δεξιά όσο και στην αυτοδυναμία.

Είχε προηγηθεί ο εξευτελισμός με το σύμφωνο συμβίωσης και την αλλαγή φύλου, με τους δεξιούς να είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα, κι αντί ο Κυριάκος να πράξει τα δέοντα για να τους εξευμενίσει, έκλεισε το μάτι στην ανωμαλία για μια ακόμη φορά δείχνοντάς τους έτσι την πόρτα της εξόδου από το κόμμα.

Η τραγική γραμμή για ψήφο κατά συνείδηση και η ανοχή του στην υπερψήφιση του άρθρου – εκτρώματος για αναδοχή παιδιών από μουσάτους σαν ΤΟ Τζέισον – Αντιγόνη, από την Ντόρα, την Κεφαλογιάννη, την Κεραμέως και την Μάρκου (ήταν εισηγήτρια εκ μέρους του κόμματος για το όχι!!!) μετονομάζουν κι επισήμως τη Νέα Δημοκρατία σε Μπλε Ποτάμι.

Πλέον ο Κυριάκος μπορεί να κολυμπάει αμέριμνος στα θολά νερά του δίχως την έγνοια των ενοχλητικών δεξιών.

Να δούμε όμως ποιοι θα τον ψηφίσουν, καθώς το ασαφές κέντρο που στοχεύει είναι ήδη πιασμένο από τον λαοπλάνο και το λοιπό κεντροαριστερό συνονθύλευμα. Μόνο η στροφή προς τα δεξιά θα τον έσωζε και ενδεχομένως θα τον καθιστούσε αυτοδύναμο, αλλά… που μυαλό όταν επιλέγεις για σύμβουλο στρατηγικής πρώην κνίτη – πασόκο.

Η πλάκα είναι ότι το ΚΚΕ είπε ένα βροντερό ΌΧΙ στο νομοθετικό εξάμβλωμα, επιδεικνύοντας τα στοιχειώδη πολιτικά αντανακλαστικά. Προφανώς ο κύριος Θεοδωρικάκος έχει διαγράψει από την μνήμη του την κατήχηση του Περισσού και κράτησε αυτή της Χαριλάου Τρικούπη.

Άμοιρη Δεξιά που κατάντησες… να υπερασπίζονται την χαμένη σου τιμή οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο, για να μην είμαστε άδικοι, θα πρέπει να συγχαρούμε τον Μητσοτάκη για την πλάτη που έβαλε και πάλι στον Τσίπρα. Αντί να μιλάμε για το ενδοκυβερνητικό μπάχαλο που προκάλεσε η παντιέρα που σήκωσαν οι ΑΝΕΛ κι ορισμένοι σύντροφοι του Αλέξη, ασχολούμαστε με τις… δικαιωματικές ανησυχίες των… τεσσάρων φονισσών της παράταξης.

Και ρωτάμε: Μετά από έναν ακόμη εναγκαλισμό με την αριστερούλικη προοδευτική – ισοπεδωτική νοοτροπία, τί μπορεί να επικαλεστεί ο Κυριάκος για να μας πείσει ότι διαφέρει από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, όπως λέει ο ίδιος;

Τη μείωση της φορολογίας; Χα χα, γελάνε και οι πέτρες.

Άντε αριστεροδεξιά αδέρφια, με το καλό και η συγκυβέρνηση!!!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria