Τζηκαλάγιας:Στο εδώλιο θα καθίσουν την Τετάρτη 23/5/2018 10 πρόσωπα για το θέμα των καυσόξυλων - OlaDeka

Τζηκαλάγιας:Στο εδώλιο θα καθίσουν την Τετάρτη 23/5/2018 10 πρόσωπα για το θέμα των καυσόξυλων

” Την Τετάρτη 23 Μαϊου 2018 θα διεξαχθεί μία σημαντική δίκη στην Καστοριά. Μετά από αναφορά μου στον Υπουργό Δικαιοσύνης τον Φεβρουάριο του 2015 και την τρίχρονη Εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου 10 πρόσωπα κατηγορούμενα για παράβαση καθήκοντος κατά συρροή ή ηθική αυτουργία σε αυτό.

Πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα(Περιφερειάρχης και Πρόεδρος Κοινότητας),για υπηρεσιακούς παράγοντες(Δασάρχης) και πολίτες(ξυλέμποροι-υλοτόμοι-συνεταιριστές).Μέχρι στιγμής δεν παραπέμπονται όλοι όσοι κατά την γνώμη μου θα έπρεπε,σύμφωνα με τις περιγραφές και καταγγελίες σε εμένα από τον Ιανουάριο του 2015 και πριν.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή. Αυτό αποτελεί για εμένα ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Δεν θα ασκήσω όλα μου τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Νόμος και ο Αστικός Ποινικός Κώδικας(παράσταση πολιτικής αγωγής κλπ),για να δείξω και εμπράκτως πως επιδίωξή μου δεν αποτελεί η οικονομική εξόντωση κάποιων ανθρώπων ,ούτε ο προσπορισμός προς εμένα υλικού οφέλους,αλλά η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Χθες παραιτούμενος συγκινημένος ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας δήλωσε πως <υπάρχουν Δικαστές ες Αθήνας>.Το προσυπογράφω ως Έλλην πολίτης που αγωνίζεται τόσα χρόνια για το καλό του τόπου,σεβόμενος το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας.”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria