2η μέρα Rally Offroad Greece - Ελληνικό πλήρωμα βγήκε εκτός διαδρομής μετά την Κλεισούρα - OlaDeka

2η μέρα Rally Offroad Greece – Ελληνικό πλήρωμα βγήκε εκτός διαδρομής μετά την Κλεισούρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΕΙΚΟΝΕΣ

Η χθεσινή δύσκολη πρώτη μέρα των αγώνων του διεθνούς Rally Offroad Greece 2018, η οποία ταλαιπώρησε οδηγούς, οχήματα και ανθρώπους της διοργάνωσης λόγω έντονων βροχοπτώσεων στις διαδρομές, άφησε λασπωμένα αυτοκίνητα, βλάβες, εγκαταλείψεις και μικροτραυματισμούς.

Οι αγώνες τιμούν κορυφαίους οδηγούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού δίνοντας το όνομα τους σε κάθε μέρα των διαδρομών. Έτσι χθες οι αγώνες είχαν την τιμητική ονομασία Χαρμάνης, ενώ σήμερα έχουν το όνομα Ραπτόπουλος και αύριο Δουκέρης.

Οι σημερινοί αγώνες με αφετηρία: Ανθότοπος (Κοζάνη) και τερματισμός: Γέρμας κύλησαν ομαλά εκτός από μία παρασπονδία κατά την οποία ένα ελληνικό πλήρωμα με τους Καροτσιέρη και Στεργίου που οδηγούν Rage έχασαν τη διαδρομή ανάμεσα σε Κλεισούρα, Γέρμα, Βλάστη και αυτή την στιγμή συζητιέται από τους υπεύθυνους για το αν θα τους επιτραπεί η επανείσοδος στην 2η σημερινή ειδική διαδρομή μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες οδηγοί δεν ευθύνονται καθώς κάποιοι από τους επόπτες δεν βρέθηκαν στο σημείο που έπρεπε και έτσι χωρίς καθοδήγηση το Rage με το νούμερο 23 βγήκε εκτός διαδρομής.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη ειδική διαδρομή στις ίδιες περιοχές ενώ η τρίτη super ειδική θα διεξαχθεί στην πίστα που έχει διαμορφωθεί δίπλα στο ενυδρείο της Καστοριάς στις 17:00. 

Οι οδηγοί πρόκειται να τα δώσουν όλα στην συγκεκριμένη super ειδική και υπόσχονται πλούσιο θέαμα που αξίζει όλοι όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Καστοριά, να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν.

Στην κατάταξη προηγούνται μέχρι στιγμής οι Τούρκοι BIRINCI Erkan και OZDEMIR Arman με CanAm.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου της Καστοριάς που εθελοντικά προσφέρουν στη διοργάνωση αφήνοντας τις επιχειρήσεις τους με μόνα κίνητρα την αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την προβολή της Καστοριάς.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και ΕΔΩ live tracking

kleisoura-rally-offroad-greece-2018

kleisoura-rog-18

rog-kastoria-2018

rog-kleis

rog-kleisoura

rog-s

rog-s1

rog-s2

rog-s3

rog-s4

rog-s5

rog-s6

rog-s7

rog-track-kleisoura

 

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria