Επίσκεψη εκπροσώπων υπουργείου, ΔΕΔΑ και ΤΑΠ στον Σταθμό Απομάστευσης Φυσικού Αερίου της Ποριάς - OlaDeka

Επίσκεψη εκπροσώπων υπουργείου, ΔΕΔΑ και ΤΑΠ στον Σταθμό Απομάστευσης Φυσικού Αερίου της Ποριάς

Επιθεώρηση των έργων στον Σταθμό Απομάστευσης Φυσικού Αερίου στην Ποριά Καστοριάς, από εκπροσώπους του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Δημόσια Επιχείρηση Διαχείρισης Αερίου, τον ΤΑΠ και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πρόκειται να γίνει στο προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Η επίσκεψη στην περιοχή, όπου ξεκίνησε η ανοικοδόμηση του σταθμού, θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου. Θα συμμετέχουν εκπρόσωπος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΑ και η γενική διευθύντρια του ΤΑΠ Ελλάδας και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι αρμόδιοι παράγοντες θα επιθεωρήσουν τα έργα του Σταθμού Απομάστευσης της Ποριάς, ο οποίος προορίζεται για την διανομή του φυσικού αερίου, ενώ θα προβούν σε ανακοινώσεις για την εξέλιξη του έργου. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναμένεται να επαναλάβει την δέσμευση Σταθάκη για έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία, καθώς και ότι η χρηματοδότηση είναι διασφαλισμένη.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχος σταθμός προβλέπεται και στον Περδίκα Εορδαίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria