3ος ο Βαγγέλης Νούλας στο “Hydra’s Trail Event” - Ηρωική προσπάθεια του Θωμά Παρτσάνη με πτώση και τραυματισμό - OlaDeka

3ος ο Βαγγέλης Νούλας στο “Hydra’s Trail Event” – Ηρωική προσπάθεια του Θωμά Παρτσάνη με πτώση και τραυματισμό

Τρομερός συναγωνισμός και ρεκόρ στον Eros Mountain Trail των 27 χιλιομέτρων στο Hydra’s Trail Event. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) και ο Δημήτρης Σελέτης (Kassimis Training) σε μία κούρσα για δύο ήταν πολύ κοντά καθόλη την διάρκεια του αγώνα η οποία κυμάνθηκε στο ένα περίπου λεπτό, διαφορά που έμεινε μέχρι το τέλος για την τελική νίκη του Θεοδωρακάκου με χρόνο ρεκόρ διαδρομής (πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά της διαδρομής όπως έχει διαμορφωθεί τώρα) 2.14.29. Ο Σελέτης τερμάτισε 2ος ένα λεπτό μετά σε 2.15.47. Στην 3η θέση ο Βαγγέλης Νούλας (Kassimis Training) με 2.25.30. Να σημειώσουμε εδώ ότι τόσο ο Σελέτης, όσο και ο Νούλας έτρεξαν στην διαδρομή για πρώτη φορά.

Μεγάλος άτυχος των αγώνων ο Θωμάς Παρτσάνης που είχε πτώση και τραυματισμό, παρόλα αυτά συνέχισε ηρωικά τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση.

Νούλας, Παρτσάνης και Σελέτης (από τη Σιάτιστα) κατέλαβαν την 1η θέση στο ομαδικό για την Kasimis Training

Στις γυναίκες η Δήμητρα Μπίκα δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει τον αγώνα με 2.50.01 ενώ το βάθρο συμπληρώνουν οι Gina Galetti (La Sportiva Team Greece) με 3.08.37 και η Ανδριάνα Βασιλάτου (All Terrain Runners) με 3.15.38. Στην 6η θέση η Μαρία Αποστόλου.

noulas----

noulas

 

noulas2

noulas3

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria