ΩΔΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ - Ευχαριστίες στους συντελεστές του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας - OlaDeka

ΩΔΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ – Ευχαριστίες στους συντελεστές του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – Η Διεύθυνση του Ωδείου Απόλλων ευχαριστεί θερμά, όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο, στην οργάνωση και την ολοκλήρωση, με απόλυτη επιτυχία, του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, που έγινε στο Αργος Ορεστικό  από  30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018.

Ευχαριστούμε,

Το  Δήμο Άργους Ορεστικού, το Δήμαρχο κο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και την Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών κα Αφροδίτη Μπελονάκη για την ολόθερμη συμπαράσταση που έδειξαν στο θεσμό του Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας και το αγκάλιασαν  ως συνδιοργανωτές. Η  παραχώρηση της Αίθουσας του  Πολιτιστικού Κέντρου Άργους  Ορεστικού, την Διεύθυνση και το προσωπικό του οποίου ευχαριστούμε ιδιαίτερα , συνέβαλε τα μέγιστα  στην άψογη προετοιμασία και παρουσίαση  της εκδήλωσης.

Τον Πολιτιστικό σύλλογο του Άργους Ορεστικού « Η Ορεστίς», και τον πρόεδρο της κο Κωνσταντίνο Αδάμ, για τη ενεργό συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και ιδιαίτερα για τη συμμετοχή της Χορωδίας του Συλλόγου, στη μεγάλη συναυλία της κιθαριστικής Ορχήστρας Μακεδονίας και Καστοριάς . Ευχαριστούμε ολόθερμα τον  εξαίρετο μαέστρο της Χορωδίας, Ντίνο Ταμβάκη,  για την επίπονη  προετοιμασία αλλά και την άψογη παρουσία της Χορωδίας, στη συναυλία.

image1

Τη διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, κα Αγνή Κανδύλη, για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου, ώστε να γίνουν οι πρόβες και η προετοιμασία των μαθητών που απαρτίζουν την Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας και  Καστοριάς.

Τον μαέστρο μας Αλέξανδρο Παπαρίζο που διεύθυνε με μοναδικό  τρόπο την Κιθαριστική Ορχήστρα και την Χορωδία της Ορεστίδος,  στη καταπληκτική  συναυλία των δύο αυτών πολυπληθών μουσικών σχημάτων. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι για την υπέροχη προσπάθεια του.

Τους προσκεκλημένους σολίστ  που τίμησαν με την παρουσία και προσφορά τους το θεσμό του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας. Το Στέλιο Γκόλγκαρη, πρόεδρο των Ελλήνων Κιθαριστών και ψυχή του Φεστιβάλ, τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Σοφία Πατσιούρα που μας χάρισαν υπέροχες στιγμές με την μουσική τους.

image2

Τον  Θόδωρο Παρασκευόπουλο για τις γνώσεις  που μετέδωσε στα παιδιά, με το σεμινάριο  του για τα μυστικά κατασκευής της κιθάρας.

Ξεχωριστά θα εκφράσουμε, για ακόμη μια φορά, τις ευχαριστίες μας  στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ, τους μαθητές του Ωδείου Απόλλων και του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και τους χορωδούς της Ορεστίδος. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν μια καταπληκτική παράσταση, μοναδική στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Χωρίς την δική τους επίμονη προσπάθεια και παρουσία  δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί με επιτυχία, τόσο η συναυλία όσο και το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας. Τους Ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε και τους γονείς των μαθητών,  για τη δική τους συμπαράσταση  και στήριξη των μαθητών,  τόσο κατά την περίοδο της προετοιμασίας της ορχήστρας όσο και για την παρουσία τους στη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην Βάνα Αποστόλου – Μπατσέλα και τον Θωμά Μπατσέλα για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προετοιμασία και τη διοργάνωση όλων  Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, από την έναρξη τους.

image4

Τέλος ευχαριστούμε  όλους όσους παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία του  3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, κα Μαρία Αντωνίου, την Αντιδήμαρχο του Δήμου Άργους Ορεστικού κα Αφροδίτη Μπελονάκη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού κο Αναστάσιο Ξανθόπουλο, καθώς και την κα Αγγελική Δούμα,  που τόσα έχει προσφέρει στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας με τη μεγάλη δωρεά της, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σας περιμένουμε κοντά μας στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας σε  όλες τις εκδηλώσεις που συμμετέχουμε και οι οποίες προωθούν και στηρίζουν ην μουσική παιδεία και πολιτισμό του τόπου μας.

         Η Δ/ντρια                                     Ο Καλλιτεχνικός  Δ/ντής

του Ωδείου Απόλλων                            του Ωδείου Απόλλων

   Γιούλα Αντωνίου                                 Ισίδωρος Αντωνίου

image5

ΩΔΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αναγνωρισμένο από το Κράτος

Αρ. Αποφ. ΥΠΠΟ/ΚΑΤΕΧΝ/Δ 56015/5-11-99-ΦΕΚ 2207/23-12-99

Διοικητηρίου 1  Καστοριά

Τηλ: 2467024345

Καστοριά 04-04-2018

image6

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria