Τηλεφωνική επικοινωνία Π. Παυλόπουλου - Ν. Μητρετώδη - OlaDeka

Τηλεφωνική επικοινωνία Π. Παυλόπουλου – Ν. Μητρετώδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του στρατιωτικού Άγγελου Μητρετώδη, που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως ανέφεραν πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού, ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Του ζήτησε δε να μεταφέρει στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Συναντήθηκαν με τους γονείς τους

Nωρίτερα, συνάντηση με τους γονείς τους είχαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης οι οποίοι συνεχίζουν να παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης για 36η ημέρα.

Το επισκεπτήριο πραγματοποιήθηκε στις 13:00 τo μεσημέρι και όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω και των ημερών.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνάντηση που είχαν οι δύο γονείς με τα παιδιά τους και αυτή τη φορά δεν τους χώριζε ούτε το τζάμι, όπως συνέβαινε τις προηγούμενος φορές. Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο είχαν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria