Ρούσης Αλεξανδρής: "Οι παραιτηθέντες προέταξαν το προσωπικό συμφέρον" - OlaDeka

Ρούσης Αλεξανδρής: “Οι παραιτηθέντες προέταξαν το προσωπικό συμφέρον”

“Χωρίς τον συνδυασμό ’’ανατροπή δημιουργία ’’ δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας”

“Επειδή υπάρχει μία έξαρση παραιτήσεων, ανεξαρτητοποιήσεων και, φυσικά, φιλοφρονήσεων μεταξύ των ανεξάρτητων και των, προσφάτως, παραιτηθέντων, θυμήθηκα τι μας είχε κοινοποιήσει ένας καλός φίλος και πρώην συνάδελφος (αφού επέλεξε να μας “εγκαταλείψει” στην τρέχουσα συγκυρία) στον συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη κάπου στον Αύγουστο του 2017. Έλεγε, τότε (copy paste από το κείμενό του):
“…. Δεν είπαμε ψέματα ούτε όταν ξεκινούσαμε ούτε τώρα που διανύσαμε τα τρία πέμπτα της θητείας μας όπως δεν θα πούμε ψέματα και στο υπόλοιπο διάστημα που απομένει. Θέλω όμως οι συνάδελφοι που διαχώρισαν την θέση τους να μας πουν πότε έλεγαν την αλήθεια στους πολίτες όταν ξεκινούσαμε τον αγώνα μας η σήμερα που έχουν αλλάξει πορεία και θέση. Γίνεται πλέον σε όλους αντιληπτό ότι σήμερα λένε ψέματα γιατί χωρίς τον συνδυασμό ’’ανατροπή δημιουργία ’’ δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας που έλεγε ένας παλιός πολιτικός. Είναι βέβαιο ότι προέταξαν το προσωπικό συμφέρον και κινήθηκαν όλο αυτό το διάστημα μόνο για τον εαυτό τους εκμεταλλευόμενοι τον συνδυασμό,τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της περιφέρειας μας. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους που έχουν στο μυαλό τους να τους ακολουθήσουν.


Ο συνδυασμός αγαπητοί συνάδελφοι ’’ανατροπή δημιουργία’’ σχηματίστηκε για να βοηθήσει την περιφέρεια μας στα δύσκολα ζητήματα που την απασχολούν . Έχει παρελθόν παρόν και πολύ μέλλον γιατί έχει βασικές επιλογές την αλήθεια ,την ειλικρίνεια ,την εργασία , τον σχεδιασμό ,τον προγραμματισμό, την αγωνιστικότητα, την νομιμότητα αλλά επιπλέον όλων αυτών έχει την σπουδαιότερη για μένα αρχή που λέγεται ΗΘΙΚΗ .Είναι το μεγαλύτερο προτέρημα, για αυτό βλέπετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ανταγωνιστές μας να μας κτυπήσουν ακριβώς στο σημείο αυτό.
Δεν θα μπορέσουν να πετύχουν τίποτα γιατί ο συνδυασμός αυτός στηρίχτηκε ακριβώς σε αυτή την μεγαλειώδη αρχή με αυτήν ξεκίνησε τον αγώνα και την ύπαρξη του με αυτήν θα πορευτεί και ύστερα από πολλές δεκαετίες θα παραδώσει την σκυτάλη με αυτή την αρχή”….
Αυτά έγραφε ο καλός φίλος και συναγωνιστής. Αν και, προφανώς, άλλαξε γνώμη για όλα τα παραπάνω, παραμένει συναγωνιστής αφού μάλλον ο αγώνας για την ΔΕΗ είναι με κοινά προτάγματα για όλους τους “μαχητές”, ένθεν κακείθεν….
ΥΓ… Ο φίλος Θανάσης “θύμωσε” για το “Ρουφιάνοι” ή για την Μάχη της ΔΕΗ; Μάλλον για το δεύτερο Θανάση. Τεσπα, από τα καλά και αγαπημένα παιδιά είσαι, ούτως ή άλλως….”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria