ΠΙΑΤΙΓΚΟΡΣΚ: ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΓΟΥΝΑΡΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - OlaDeka

ΠΙΑΤΙΓΚΟΡΣΚ: ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΓΟΥΝΑΡΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ αποκλειστικά από το oladeka.com

Σήμερα δεύτερη μέρα της 2ης έκθεσης στο Πιατιγκόρσκ και η καρδιές των τούρκων εκθετών επέστρεψαν στις θέσεις τους μαζί με τα εμπορεύματα που οι ρωσικές τελωνειακές αρχές είχαν δεσμεύσει χθες. 

Έτσι οι εκθέτες της Τουρκίας έχασαν ουσιαστικά την πρώτη και σχεδόν τη δεύτερη μέρα της έκθεσης. Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα και μάλιστα από πελάτες που δεν γνωρίζουν τις Ελληνικές εκθέσεις και τις Ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελληνική αγορά ως ανεκμετάλλευτο target group.

Ως γνωστόν το Πιατιγκόρσκ (κοινώς γνωστό ως Πετιγκόρσκ) είναι μια παραδοσιακή αγορά παραγωγής μουτόν και δερμάτινων κατά κύριο λόγο. Αυτό φαίνεται και στην έκθεση. Παρόλα αυτά οι ρωσικές επιχειρήσεις το τελευταίο διάστημα, στρέφονται έντονα στην παραγωγή γούνινων ενδυμάτων και δεν είναι λίγοι οι Έλληνες τεχνίτες που έχουν μεταναστεύσει στην εν λόγω περιοχή μεταφέροντας έτσι τεχνογνωσία και εμπειρία. Αν σκεφτεί κανείς και το γενικό κλίμα της «οδηγίας» Πούτιν για μείωση εξαγωγής χρήματος από τη χώρα, αρκεί να δημιουργήσει μια σχετική ανησυχία στις Ελληνικές παραγωγικές και εμπορικές τάξεις.

Η γενική αίσθηση πάντως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του oladeka.com είναι ότι και σήμερα 2η μέρα της έκθεσης, δουλειές γίνονται και ίσως του χρόνου να δούμε αρκετές Ελληνικές επιχειρήσεις να ενδιαφέρονται και να συμμετέχουν.

1

2

3

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria