Απρίλιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια - OlaDeka

Απρίλιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Απρίλιος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 14 Απριλίου: Ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό θα συνεχίσει να δημιουργεί διαφορετικές προοπτικές σε σχέδια που ήθελες να βάλεις μπροστά. Επίσης, θα έχεις μια έντονη εσωστρέφεια, δε θα θέλεις να φανερώσεις τις σκέψεις σου ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα κάνεις αρκετά ξεκαθαρίσματα.

‣ Από 15 Απριλίου έως Απριλίου: Ο Ερμής ορθοδρομεί, όλα επανέρχονται στη θέση τους γι’ αυτό θα πάρεις φόρα και θα συνεχίσεις ό,τι είχες αφήσει στη μέση, με πιο γρήγορους ρυθμούς.

‣ 16 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είναι εκρηκτική γιατί θα συνοδεύεται από τον πλανήτη Ουρανό, που είναι επίσης στο ζώδιό σου. Θα γίνουν ξαφνικές ανατροπές, με στόχο πάντα την αλήθεια και τα καινούργια, δημιουργικά ξεκινήματα. Θα παρθούν πρωτοβουλίες, θα υπάρξει ένα πρωτοποριακό πνεύμα, δε θα λείψουν όμως και οι υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 24 Απριλίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει περισσότερο λάμψη και ομορφιά. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις περισσότερο προς όλους και όλα, ξεπερνώντας στεγανά και στενά όρια.

‣ Από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας στον άξονά σου και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σου ανοίξει καινούργιες πόρτες, φέρνοντάς σου νέες γνωριμίες, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές.

‣ 30 Απριλίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα σε γυρίσει πίσω στο παρελθόν, με στόχο να κάνεις τις συγκρίσεις σου σχετικά με μια καινούργια κατάσταση, η οποία θα αφορά ενδεχομένως μια συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

‣ Από 25 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Η  Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει μια μεγάλη ευελιξία, καινούργια γνώση, αλλά και πιο εύκολη κοινωνική δικτύωση. Ευκαιρία για ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Ο Άρης στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να κάνεις φιλόδοξες κινήσεις με τη βοήθεια όμως άλλων ατόμων που είναι μαζί σου. Να αποφεύγεις όσο μπορείς τον ανταγωνισμό γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και ενοχλήσεις που δε σου χρειάζονται.

‣ Από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Ο Κρόνος στον άξονά σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα σε σπρώξει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε σχέση με μεγάλη σοβαρότητα. Να θυμάσαι όμως ότι όλα εξαρτώνται πλέον από τα όρια που θα βάλεις.

ΛΕΩΝ 

‣ Από 9 Απριλίου έως 11 Απριλίου: Εκ των πραγμάτων θα ασχοληθείς με συνεργάτες ή με πολύ δικά σου άτομα, με την παρουσίαση νέων ιδεών αλλά και με διαφορετικό τρόπο συναισθηματικής έκφρασης. Θα επιδείξεις περισσότερη φιλικότητα και ομαδικό πνεύμα.

‣ Από 23 Απριλίου έως 24 Απριλίου: Θα δυναμώσεις, θα βγάλεις τη μοναδικότητά σου, τη δημιουργικότητά σου και θα προσπαθήσεις να ξεχωρίσεις ή να γίνεις το επίκεντρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 31 Απριλίου: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, στον άξονά σου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Η ευαισθησία και η συστολή θα σε χαρακτηρίζει. Χρειάζεται να είσαι 100% σίγουρος/η για το τι ακριβώς θέλεις από μια συνεργασία ή σχέση γιατί η μπερδεμένη ή μη ξεκάθαρη συμπεριφορά θα σε μπλοκάρει περισσότερο.

‣ Από 25 Απριλίου έως 27 Απριλίου το πρωί: Αναγνωρίζεται ένα κομμάτι σου και αυτή είναι η αιτία που θα αναλάβεις δράση.

ΖΥΓΟΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως και 19 Απριλίου: Ο Ήλιος στον άξονά σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Αναλαμβάνεις ευθύνες και καταστάσεις που αφορούν σε νέα ξεκινήματα και πρωτοπορείς σε όλα τα επίπεδα.

‣ 16 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου, στον Κριό σηματοδοτεί καινούργια ξεκινήματα, όπου εσύ θα αναλάβεις πρωτοβουλίες. Γενικά, θα έχεις τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και ίσως το κάνεις με ένα πολύ δυναμικό και αιφνίδιο τρόπο. Αν δεν το κάνεις, μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ρήξη με συγκεκριμένες σχέσεις και συνεργασίες.

‣ Από 1 Απριλίου έως και 30 Απριλίου: Ο Ερμής στον Κριό, στον άξονά σου, σε φέρνει μπροστά σε συζητήσεις που πιθανόν να σε εκπλήξουν ή να βγάλουν μεγάλες αλήθειες, κυρίως μέχρι και τις 14 Απριλίου που θα είναι ανάδρομος. Από εκεί και πέρα που θα γυρίσει ορθόδρομος οι συνομιλίες και οι συναντήσεις θα γίνουν πιο εύκολες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 24 Απριλίου: Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στον Ταύρο, σου δίνει πολύ θετική ενέργεια. Σίγουρα θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες σε οτιδήποτε θέλεις και είχες προσχεδιάσει.

‣ Από 1η Απριλίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας στον Σκορπιό ενεργεί θετικά και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα φέρει ευκαιρίες σε πολλούς τομείς και σίγουρα θα σου αλλάξει την οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

‣ Από 4 Απριλίου έως 6 Απριλίου: Θα βάλεις τα δυνατά σου για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να δώσεις μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά σου. Πιθανόν να κάνεις σκέψεις για ένα ταξίδι.

‣ Από 25 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα δώσει μια ευχάριστη και δροσερή νότα στην επικοινωνία και γενικά τη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγάλη δυναμική, με στόχο την ανεξαρτησία σου σε αρκετά επίπεδα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην υπερβάλλεις και να μη φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα.

‣ Από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει αρκετά, με στόχο να βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους βάση και να επαναφέρεις όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

‣ Από 9 Απριλίου έως 11 Απριλίου: Θα δεις την πραγματικότητα με τα δικά σου μάτια κι αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις, έστω και για λίγο, το καλλιτεχνικό σου ταμπεραμέντο. Θα καλοπεράσεις και θα γευτείς πρωτόγνωρες και μοναδικές απολαύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 

‣ Από 1 Απριλίου έως 30 Απριλίου: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σουεπηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Ήδη έχεις μεγάλη ευαισθησία αλλά έμπνευση και θα συνεχίσεις να έχεις, απλά μην αναβάλλεις ή ακυρώνεις υποχρεώσεις και ευθύνες και κυρίως μην αποφεύγεις να αναλάβεις δράση.

‣ Από 12 Απριλίου έως και 13 Απριλίου: Θα έχεις μεγαλύτερη εσωτερική αρμονία αλλά και διάθεση να βγεις από το καβούκι σου και να σχετιστείς και να αποκτήσεις συναισθηματική επαφή.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria