VINYL IS BACK...με Καστοριανό disc- jokey - OlaDeka

VINYL IS BACK…με Καστοριανό disc- jokey

Γράφει ο Φίλιππος θεοδώρου

Το 2017 η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε το παρθενικό VINYL IS BACK κι έδωσε δυναμικό παρών σε μια θριαμβευτική βινυλιο-γιορτή με ωραίο κόσμο, ωραία ατμόσφαιρα, όμορφες και ιστορικές παρουσίες με κέφι, και το χορό στα ύψη.

Όλη η μουσικόφιλη Θεσσαλονίκη πέρασε από το παρθενικό Vinyl is Back το οποίο διεξήχθει στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Αθλητισμού «WE» το Δεκέμβριο του 2017.

“Vinyl is back”, η μεγαλύτερη γιορτή του βινυλίου, που στην Αθήνα είναι πλέον θεσμός. Μια αληθινή γιορτή του βινυλίου και της μουσικής.

Δεκάδες πάγκοι με δίσκους βινυλίου θα πάρουν τη θέση τους με χιλιάδες βινύλια διαθέσιμα, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, εκπλήξεις και καλή διάθεση απ’ όλους. Στο φεστιβάλ, της μουσικής θα δώσουν και πολλοι Djs, γνωστοί για τις επιδόσεις τους στη Θεσσαλονίκη, το παρόν τους.

Σ’ ένα μουσικό πανόραμα από την ηλεκτρονική μουσική έως την rock, το funk, την jazz και τις νέες τάσεις.

Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι την Δυτική Μακεδονία εκπροσώπησε και θα εκπροσωπήσει και παλι επάξια ένας δικός μας disc-jokey, με latin house και electro house music. Ένας άνθρωπος που προάγει τη μουσική μιξάροντας αυτά που δεν μπορούν άλλοι…ένας dj με ταυτότητα στη πάροδο των χρόνων. Αποκαλύπτουμε ποιος είναι σε επόμενο άρθρο μας.

Έπεται συνέχεια…….

Φίλιππος θεοδώρου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria