Live - Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Live – Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Άργος Ορεστικό

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Live – Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Άργος Ορεστικό. – ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Το λόγο, επί προσωπικού, ζήτησε κι έλαβε, στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στο Άργος Ορεστικό, ο  Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αντώνης Δασκαλόπουλος, για να απαντήσει στον Δημήτρη Σαββόπουλο, ο οποίος, αρκετές φορές στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει στηλιτεύσει τις μετακινήσεις εκτός έδρας του εκ Γρεβενών Αντιπεριφερειάρχη.

Η αντιπαράθεση όμως κλιμακώθηκε σε τέτοιο βαθμό που ο Α. Δασκαλόπουλος αναφερόμενος χωρίς να κατονομάσει, τις υποθέσεις διαφόρων μελετών στα Γρεβενά που βρίσκονται σε δικαστική διαδικασία, μίλησε για χρήματα που έκαναν «φτερά» και ότι οι σύμβουλοι της προηγούμενης περιφερειακής αρχής δεν έκαναν τίποτα. Το κλίμα πυροδοτήθηκε με τη φράση του «θέλετε να καλύψετε τους κλέφτες» με αποτέλεσμα να ανέβουν ακόμη περισσότερο οι τόνοι της αντιπαράθεσης με την πτέρυγα της αντιπολίτευσης και περισσότερο με τον περιφερειακό σύμβουλο Ιωάννη Κιοσέ.

Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση με ποιοτική εικόνα που μετέδωσε το oladeka.com και η StarSystemPro (και όχι με το κουραστικό στατικό γενικό πλάνο άλλων καλύψεων συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της μετάδοσης της Περιφερειακής Αρχής που δυσκολεύει τον τηλεθεατή να παρακολουθήσει τη διαδικασία με ευκολία και ενδιαφέρον:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria