Όταν ο Άδωνις εξηγούσε πώς οι βαλίτσες με τις μίζες κατέληγαν στη ΝΔ - OlaDeka

Όταν ο Άδωνις εξηγούσε πώς οι βαλίτσες με τις μίζες κατέληγαν στη ΝΔ

Πώς τα φέρνει η ζωή. Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα από τα 10 πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, για τη διερεύνηση της οποίας, η Βουλή αποφάσισε τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

Πριν από 11 χρόνια όμως, σε μια, μάλλον, «προφητική» εκπομπή ο τότε πολιτευτής του ΛΑΟΣ, περιέγραφε, στην εκπομπή τηλεπωλήσεων που παρουσίαζε, τον τρόπο που η ΝΔ «έκλεβε», κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας Καραμανλή.

Με τη συνηθισμένη εκφραστική του δεινότητα ο κ. Γεωργιάδης, μιλούσε για «εκατομμύρια ευρώ» και για «τα πακέτα που μοιράζονταν οι εκλεκτοί της ΝΔ».

Ιδιαίτερα επίκαιρη είναι και η κριτική του κ. Γεωργιάδη για τον τρόπο που αντιδρούσε τότε η ΝΔ για τις κατηγορίες περί σκανδάλων, επιχειρώντας «να αντισταθμίσει τις δικές της κλεψιές με τις κλεψιές των προηγουμένων κυβερνήσεων».

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφραζε τις συγκεκριμένες απόψεις με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Τα Νέα» για σκανδαλώδη διαχείριση των χρημάτων των ασφαλιστικών ταμείων.

Δείτε τι έλεγε ο Α. Γεωργιάδης στις 22/3/2007

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria