Συνεχίζονται οι ενημερωτικές διαλέξεις, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, σε μαθητές της Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές διαλέξεις, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, σε μαθητές της Δυτικής Μακεδονίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης ενημερωτικές διαλέξεις σε σχολεία των Δήμων Εορδαίας και Κοζάνης για θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές διαλέξεις για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και για τους κίνδυνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης:

· την 05-03-2018 σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Ολυμπιάδος και

· την 12-03-2018 σε μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Ανωτέρω ενημερωτικές διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από Αξιωματικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Εορδαίας και Κοζάνης, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι, ανωτέρω διαλέξεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, με διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ανταποκρίνονται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, ναρκωτικών και κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία.

thumbnail_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2η

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria