ΣΕΓ:Ο Προφήτης Ηλίας πλήττει την Καστοριά και την Ελλάδα - OlaDeka

ΣΕΓ:Ο Προφήτης Ηλίας πλήττει την Καστοριά και την Ελλάδα

 Τρείς ημέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Ελληνικής Έκθεσης Fur Excellence in Athens International Fur Fair 2018, η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας»  επέλεξε να εκδώσει δελτίο τύπου για την Διεθνή Έκθεση Kastoria International Fur Fair αποδεικνύοντας πώς εννοούν κάποιοι την κοινή «πορεία» και τη σύμπνοια μεταξύ των γουνοποιών. Στην πλέον κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο που απαιτούνται άμεσες και ουσιαστικές λύσεις η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών επενδύει σε τακτικές που μας πάνε χρόνια πίσω επιλέγοντας κατά περίεργο τρόπο να στοχοποιεί τη FEA και να σιωπά για τις διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.
     Θυμίζουμε στους αγαπητούς «συναδέλφους» ότι ο ΣΕΓ είχε αναβάλει τη σχετική εκδήλωση προβολής του νέου δημιουργικού της FEA το Νοέμβριο του 2016 και 2017 για να μην συμπέσουν με τις ημέρες του FurFestival
Οι εκ των προτέρων θριαμβολογίες και διαφημίσεις για μια Έκθεση που όπως υποστηρίζουν δεν έχει χώρο για άλλους εκθέτες τι στόχο έχουν και εξυπηρετούν  λίγο πριν την έναρξη της FEA 2018? Την Ελλάδα και την Καστοριά πλήττουν.
FEA-18-layt-02_correct-706x1024
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria