Ο Αν. Αγγελής για το κλειστό γυμναστήριο, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και το κοινωνικό ιατρείο - OlaDeka

Ο Αν. Αγγελής για το κλειστό γυμναστήριο, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και το κοινωνικό ιατρείο

Η ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Καστοριά, το κοινωνικό ιατρείο και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, απασχόλησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής σε τοπικά ΜΜΕ.

Σχετικά με την ανέγερση νέου κλειστού γυμναστηρίου, ανέφερε ότι ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος και αναμένεται να επισκεφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα την Καστοριά, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες.

«Ο χώρος υπάρχει. Από κει και πέρα αναζητείται ο τρόπος χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου. Εφόσον λυθούν αυτά τα θέματα, μπορούμε να φιλοδοξούμε ότι μπορεί να γίνει νέο κλειστό γυμναστήριο στην Καστοριά που τόσο έχει ανάγκη», δήλωσε ο κ. Αγγελής.

Για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Καστοριάς σημείωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η σύνταξη των τεχνικών δελτίων, θα εκδοθεί η προκήρυξη του έργου.

«Φιλοδοξούμε μέσα στους επόμενους δυο με τρεις μήνες να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αναδειχθεί ο ανάδοχος, οπότε θ’ αρχίσει το έργο» είπε.

Τέλος, για το Κοινωνικό Ιατρείο δήλωσε ότι και οι δυο προκηρύξεις που είχε εκδώσει ο Δήμος Καστοριάς με τις οποίες ζητούσε την πρόσληψη ιατρού ειδικότητας γενικής ιατρικής όπως προβλέπει και ο κανονισμός του ΑΣΕΠ, απέβησαν άκαρπες αφού δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης.

Ήδη ζητήθηκε από το ΑΣΕΠ η έκδοση νέας προκήρυξης στην οποία περιλαμβάνονται και άλλες ειδικότητες γιατρών.

«Είμαστε σε αναμονή έγκρισης της νέας προκήρυξης προκειμένου να λειτουργήσει η συγκεκριμένη δομή. Φιλοδοξούμε ως Δήμος, αυτή η δομή και αποτέλεσμα να έχει, αλλά και να επιλύει προβλήματα της γενικότερης κρίσης που μαστίζει κυρίως την περιοχή μας», ανέφερε ο κ. Αγγελής.

Ε.Ψ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria