ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: Ούτε ένα ευρώ ληξιπρόθεσμο χρέος - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ: Ούτε ένα ευρώ ληξιπρόθεσμο χρέος

Στους λιγοστούς Δήμους που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ ληξιπρόθεσμο χρέος, συγκαταλέγεται ο ορεινός Δήμος Νεστορίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ο οποίος χρηματοδοτείται και με το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, από την πρόσφατη έκτακτη οικονομική ενίσχυση που ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Νεστορίου Καστοριάς Πασχάλης Γκέτσιος, ανέφερε ότι «η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί για την αντιμετώπιση ζημιών που έχουν γίνει στην περιοχή», ενώ ζήτησε την απεμπλοκή όλων των εμποδίων και των προβλημάτων που έχουν προκύψει , για την υλοποίηση του έργου του φράγματος Νεστορίου.

Ο Δήμος Νεστορίου, μαζί με τους Δήμους Πρεσπών και Δεσκάτης, συμπεριλαμβάνεται στους τρεις (3) ορεινούς Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος συμμετέχει και στο δίκτυο ορεινών περιοχών της χώρας.

Ως Αντιπρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Ορεινών περιοχών μάλιστα, ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, επισημαίνει τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, καθώς και την ανάγκη για ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης και βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria