ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ, ΚΑΘΕΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Ε65, ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ, ΚΑΘΕΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Ε65, ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Συνέντευξη

«Το τούνελ της Κλεισούρας έχει ενταχθεί από μέρους μας και έχει προταθεί να χρηματοδοτηθεί ως κεντρικό έργο πλέον, στο Υπουργείο Υποδομών, μαζί με άλλα έργα όπως είναι της Φλώρινας με τη Βίγλα – Πισοδέρι, όπως είναι οι μελέτες για τον Ε 65 στον κόμβο με την Δεσκάτη, όπως επίσης είναι ο άξονας Κοζάνη – Ρύμνιο και ο δρόμος Βασιλίτσα – Γρεβενά. Έτσι λοιπόν έχει προταθεί και το τούνελ της Κλεισούρας. 

Το Υπουργείο θα αξιολογήσει, σε συνεννόηση και μαζί μας βάσει των χρηματοδοτικών εργαλείων που υπάρχουν, αν θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί το όποιο έργο έχει προταθεί από εμάς.» 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει σειρά προτεραιότητας κατά την οποία η σήραγγα της Κλεισούρας βρίσκεται στην 5η θέση είπε:

«Δεν υπάρχει 1η, 2η ή άλλη σειρά. Υπάρχει πίνακας προτεινόμενων έργων. Αν θέλετε να εμβαθύνω προτεραιότητα έχει για μας η ενδοπεριφερειακή ίση πρόσβαση όλων στο διευρωπαϊκό δίκτυο που είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ και ταυτόχρονα η εξωστρέφεια της Περιφέρειας με το κέντρο που είναι ο Ε 65. Το μεγάλο αυτό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και υλοποιείται».

Δείτε τι είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης για την σήραγγα της Κλεισούρας, τον κάθετο της Φλώρινας τον Ε65 και άλλα θέματα στη συνέντευξη που μετέδωσε ζωντανά το oladeka.com κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Άργος Ορεστικό:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria