Η IFF στην Σεούλ και την Σαγκάη - Δύο νέες αγορές με μεγάλο ενδιαφέρον για τη γούνα! - OlaDeka

Η IFF στην Σεούλ και την Σαγκάη – Δύο νέες αγορές με μεγάλο ενδιαφέρον για τη γούνα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Και ενώ στο Σαν Φραντσίσκο ανακοινώθηκε η απαγόρευση της πώλησης γουνοποιιτικών προϊόντων, σε ένα άλλο σημείο του πλανήτη η εικόνα είναι τελείως διαφορετική.

Το ρεπορτάζ έρχεται από τα 2 Fashion Week στη Σαγκάη και τη Σεούλ.

Και οι δύο εκδηλώσεις στις οποίες η Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας (IFF) συμμετείχε ενεργά, ήταν πολύ επιτυχημένες και δημιούργησαν προϋποθέσεις έτσι ώστε στο μέλλον να λάβουν μέρος περισσότεροι εκθέτες του κλάδου της γούνας.
Αυτές οι νέες αγορές ενδιαφέρονται πολύ για τη γούνα και η δυναμική είναι πολύ μεγάλη. 
Σαγκάη CHIC 2018, 14-16 Μαρτίου:

Η Shanghai CHIC (CHINA INTERNATIONAL FASHION FAIR) είναι μια πολύ μεγάλη κλίμακα Διεθνών Εκθέσεων μόδας από διάφορους τομείς.

Η συνολική έκθεση εκτείνεται σε 117.200 τ.μ.! με 10 αίθουσες εκθέσεων και τρεις μίνι εκθέσεις σε αυτές τις αίθουσες.

Στην CHIC συμμετέχουν 1210 εκθέτες, 1395 εμπορικά σήματα από 21 χώρες.

112.666 επισκέπτες επισκέφθηκαν την CHIC στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός κατά το τριήμερο της διάρκειας του.

Η εκδήλωση της IFF για τη Φύση-Βιώσιμη Μόδα που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της CHIC, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα 1, η οποία είχε ως θέμα τη γούνα, το δέρμα και συναφή προϊόντα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 8 εκθέτες, (6 εταιρείες ready to wear και 2 δημοπρατήρια από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία). Οι 8 επιχειρήσεις συμμετείχαν σε δύο καθημερινά μίνι show και δημιούργησαν καλές επιχειρηματικές επαφές, παραγγελίες και δημιούργησαν πιθανές ευκαιρίες.

s

s1

s2

 

s3

 

s4

Σεούλ 19 – 20 Μαρτίου:
Το International Fur Fashion Trade Fair Road Show by IFF (Seoul stop), παρουσιάστηκε στις 19-20 Μαρτίου, ως private showcase στο InterContinental Seoul Hotel Parnas.

4 εταιρείες ready to wear, 1 εταιρεία καπέλων και 3 δημοπρασίες συμμετείχαν στην εκδήλωση της Σεούλ. Με ειδικές προσκλήσεις, 315 αγοραστές ποιότητας και 10 δημοσιογραφικοί εκπρόσωποι παρακολούθησαν την ιδιωτική εκδήλωση της IFF η οποία διοργάνωσε κοκτέιλ και fashion show στις 19 Μαρτίου. Κατά τις 2 εκθεσιακές μέρες, όλες οι εταιρείες δημιούργησαν καλές επιχειρηματικές επαφές, επιχειρηματικούς οδηγούς, παραγγελίες και πιθανές ευκαιρίες.

Όλοι οι εκθέτες είναι πολύ χαρούμενοι για τα αποτελέσματα. Έχουν κάνει δουλειές, κορυφαίες γνωριμίες, απέκτησαν καλύτερη γνώση για τις δύο αγορές και θα προετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά που θα οργανώσει η IFF.

Εκπρόσωποι από τα πολυκαταστήματα Shinsege, Shilla, Hydai, πολυκαταστήματα και showrooms,  χαρακτήρισαν ως σπουδαία την πρωτοβουλία της IFF και ανέφεραν ότι περιμένουν περισσότερες γούνες και αξεσουάρ γούνινων εταιρειών στην εκδήλωση του επόμενου έτους.

se

se1

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria