Δημοσίευμα «βόμβα» από το Δεξιό antinews.gr για Μητσοτάκη, Μαρινάκη και Noor1 - OlaDeka

Δημοσίευμα «βόμβα» από το Δεξιό antinews.gr για Μητσοτάκη, Μαρινάκη και Noor1

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσίευσε το antinews.grαναφορικά με την ποινική δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor1. To antinews.gr δεν είναι ένα τυχαίο σάιτ. Εκφράζει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας και της Δεξιάς και ουσιαστικά επισημαίνει την ύποπτη στάση που τηρεί η Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση της ποινικής δίωξης του εφοπλιστή, ενώ ασκεί σκληρή κριτική καθώς η σχέση Μητσοτάκη – Μαρινάκη βρωμάει διαπλοκή από χιλιόμετρα.

Γράφει το antinews πως η υπόθεση της δίωξης είναι δεμένη. Για το τέλος δε, το antinews.gr αφήνει το καλύτερο: “Εκτός κι αν (ο Μητσοτάκης έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τη στήριξη από τα μέσα του ΔΟΜ και των φίλων του”.

Εμείς να σημειώσουμε πως ακούγονται πολλά στην πιάτσα και όταν έρθουν στην επιφάνεια θα γίνει πολιτικός σεισμός.

Διαβάστε το απόσπαμα του δημοσιεύματος του antinews.gr που ακολουθεί: 

Η υπόθεση απ΄ ότι φαίνεται είναι «δεμένη» και δεν θυμίζει σε τίποτα τη σκευωρία της Novartis.

Υπάρχουν στοιχειά για εμβάσματα από εταιρείες του Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του σε εταιρεία του ισοβίτη για την υπόθεση του Noor One Μάκη Γιαννουσάκη.

Εάν διαβάσει κανείς το ρεπορτάζ του Zougla.gr το οποίο αναδημοσιεύσαμε (Η διαδρομή του χρήματος “έδειξε” τον Μαρινάκη), θα εκπλαγεί με τα μεταξύ τους αλισβερίσια.

Σε κάθε περίπτωση, μένει όλα αυτά να αποδειχθούν στο ακροατήριο (όταν φτάσει η υπόθεση – κι εφόσον φτάσει), και εννοείται πως μέχρι τότε όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Ωστόσο, πρέπει να θίξουμε κι άλλο ένα ζήτημα μείζονος σημασίας.

Θα θυμάστε ότι όταν… έσκασε η υπόθεση με τις συνομιλίες Καμμένου – Γιανουσάκη η ΝΔ έσπευσε να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή για τα πεπραγμένα.

Είχαμε επαινέσει τότε την κίνηση της Πειραιώς και είχαμε πει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και ο κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του.

Μας προξενεί, όμως, τεράστια εντύπωση γιατί τώρα η ΝΔ τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τη δίωξη Μαρινάκη.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε τέτοιες υποθέσεις δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Δεν γίνεται να κάνεις σημαία σου τη διαλεύκανση των σκοτεινών διαδρομών του Noor One, να κατηγορείς την κυβέρνηση για συνδιαλλαγές με ισοβίτες και όταν αποκαλύπτονται νέα στοιχειά που ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος να ποιείς τη νήσσα.

Ο Μητσοτάκης οφείλει να πάρει άμεσα θέση για το θέμα, διαφορετικά εκτίθεται κι ο ίδιος αλλά και η παράταξη.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το μόνο που μπορούν να επικαλεστούν τα συριζοτρόλια είναι η κουμπαριά της Ντ. Μπακογιάννη με τον Μαρινάκη. Κοινώς γελοιότητες.

Εκτός κι αν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τη στήριξη από τα μέσα του ΔΟΜ και των φίλων του.

Θα επανέλθουμε…

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria