Ανακοινώσεις του Νοσοκομείου Καστοριάς - OlaDeka

Ανακοινώσεις του Νοσοκομείου Καστοριάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Καστοριάς, σας ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εφαρμογής των επιχειρησιακών σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «Περσέας» και «Σώστρατος», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30π.μ. επιχειρησιακή άσκηση μερικής εκκένωσης του Νοσοκομείου μας, με τη συνδρομή του Στρατού, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.

Ως εκ τούτου, κάνουμε γνωστό σε όλους τους πολίτες, ότι προς διευκόλυνση διεξαγωγής της άσκησης, αλλά και δικής τους, την συγκεκριμένη ημέρα και μέχρι τη λήξη της άσκησης, δεν επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων εντός του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου, με εξαίρεση τις περιπτώσεις προσέλευσης μη περιπατητικών ασθενών.

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι προς το Νοσοκομείο να αποφύγουν την προσέλευσή τους με Ι.Χ. αυτοκίνητα, λόγω έλλειψης χώρου στάθμευσης.
Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση ευελπιστώντας στην κατανόηση όλων, δεδομένου ότι η άσκηση θα εξασφαλίσει την ετοιμότητα του Νοσοκομείου σε πραγματικές συνθήκες.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Καστοριάς Αντωνιάδης Βασίλειος

——————————

——————————

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Καστοριάς, ενημερώνει ότι, το προσωπικό του Νοσοκομείου μας ενδυναμώθηκε με δύο ακόμη άτομα από μετάταξη για την Διοικητική Υπηρεσία, του κλάδου ΤΕ Λογιστικής και ΤΕ Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας, καθώς και με τρείς ειδικευόμενους ιατρούς για τη Χειρουργική και Παιδιατρική κλινική μας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου συνεχίζει απρόσκοπτα τις προσπάθειες κάλυψης των αναγκών σε όλους τους τομείς, με γνώμονα την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του κόσμου.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Καστοριάς Αντωνιάδης Βασίλειος

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria