ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΔΚΜ/ΤΔΜ) - OlaDeka

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΔΚΜ/ΤΔΜ)

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΠΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΚΑΛΗΣ

Την Παρασκευή 16.03.2018, συνεδρίασε το σώμα των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΔΚΜ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) στο ΤΕΕ/ΤΔΜ. Κατά τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της παράταξης Αθανάσιος Κακάλης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Προεδρία της ΔΚΜ/ΤΔΜ, προκειμένου η ιστορική παράταξη με την προσθήκη και νεώτερων στελεχών, να ανανεωθεί και να πρωταγωνιστήσει στα οριακά πλέον προβλήματα των Διπλωματούχων Μηχανικών, που οδήγησαν σε πραγματικό αφανισμό τον κλάδο, εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον.

Ο Αθ. Κακάλης, μετά από 19 συνεχή χρόνια στο «τιμόνι» της ΔΚΜ, με αξιοπρέπεια, συνέπεια και ευθύνη, ζώντας -μαζί με άξιους και ικανούς συναδέλφους- έντονες συγκινήσεις, με μεγάλες νίκες, αλλά και  χαμένες μάχες, με γόνιμες συνεργασίες, αλλά και με πολλές δυσκολίες, ευχαρίστησε όλους για την πολύχρονη αυτή συνεργασία και για τη διατήρηση της ύπαρξης και της αυτόνομης πορείας της ΔΚΜ, εδώ και 43 πλέον χρόνια!

Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε και συγκροτήθηκε προσωρινό Προεδρείο της ΔΚΜ/ΤΔΜ, ως εξής:

Πρόεδρος, Νικόλαος Ντάβος.

Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Τέγας.

Γενική Γραμματέας, Μαρία Εμμανουήλ.

Πέραν του συντονισμού της λειτουργίας της ΔΚΜ/ΤΔΜ, το εν λόγω Προεδρείο αναλαμβάνει να προβεί το αμέσως επόμενο διάστημα, στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Οργάνωση εκπροσώπησης του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας της ΔΚΜ, στο επικείμενο 20ο Συνέδριο της ΔΚΜ στην Αθήνα (31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018).
  • Διεξαγωγή ανοικτής εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης Οργάνων Διοίκησης της ΔΚΜ/ΤΔΜ, στο 2ο δεκαήμερο μηνός Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Το Προσωρινό Προεδρείο της ΔΚΜ/ΤΔΜ

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ντάβος

Ο Αντιπρόεδρος

Μιχάλης Τέγας

Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία Εμμανουήλ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria