Τσίπρας σε κυβερνήτη «Γαύδος»: Επέδειξες ψυχραιμία και γενναιότητα - OlaDeka

Τσίπρας σε κυβερνήτη «Γαύδος»: Επέδειξες ψυχραιμία και γενναιότητα

Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία που επέδειξαν στο επεισόδιο των Ιμίων έδωσε ο πρωθυπουργός στον κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους του Λιμενικού «Γαύδος».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον κυβερνήτη του «Γαύδος»: «Επέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα».

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε, επίσης, και με άνδρες από τη μονάδα υποβρυχίων αποστολών που πήραν μέρος επιχειρησιακά σε καταπολέμηση περιστατικών οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και με άνδρες της μονάδας ελικοπτέρων και αεροσκαφών του Λιμενικού. Παρόντες ήταν ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αρχηγός του Λιμενικού.

Κατά την άφιξή του, τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και στη συνέχεια μετέβησαν στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιτήρησης και Ελέγχου Συνόρων, το οποίο περιλαμβάνει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τον ρόλο του Κέντρου.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε και 15λεπτο βίντεο με την επιχειρησιακή δράση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

«Είμαστε ευγνώμονες στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που, με γενναιότητα και αυτοθυσία, υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το πλήρωμα του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης 090 «Γαύδος».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στη συνέχεια είχε σύσκεψη με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.


Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria